Sidan innehåller annonslänkar

Holistic BCAA 4:1:1 Aminosyror 300 g

Beställ Holistic BCAA 4:1:1 Aminosyror 300 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Holistic BCAA 4:1:1 Aminosyror 300 g inom kategorin Aminosyror.

Produktinformation

Holistic BCAA 411 är ett kosttillskott med Aminosyror. BCAA är grenade aminosyror (Branch Chained Amino Acids) och populärt vid träning, eftersom aminosyror snabbt förbrukas av musklerna vid ansträngning.

BCAA, till skillnad från proteinpulver och proteinrik mat, når musklerna direkt utan att behöva ombildas i levern. Drick gärna BCAA på fastande mage strax före träning, men det kan även intas både under och efter passet.

Holistics BCAA 411 består av de essentiella aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin i förhållandet 411, med hög halt av L-leucin. Helt fri från socker och andra kolhydrater.

Se gärna också

NOW L-Carnitine 500mg 60 kapslar

L-karnitin är en icke-essentiell aminosyra som hjälper till att underlätta överföringen av fettsyragrupper till mitokondriellt membran för cellulär energiproduktion. Det förekommer naturligt i rött kött och andra animaliska livsmedel.
NOW L-carnitine är den renaste formen, kliniskt testad, och vegetarisk (icke-animaliska källor).Carnipure® är ett varumärke från Lonza.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Parfym för dam

Parfym för dam från Acqua Di Parma

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Anastasia Beverly Hills

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från IsaDora

Se alla produkter
Professionell hudvård

Professionell hudvård från Murad

Se alla produkter