Sidan innehåller annonslänkar

2-Phase Hyaluron-Shake, 50 ml Annemarie Börlind Ansiktsmask

Beställ 2-Phase Hyaluron-Shake, 50 ml Annemarie Börlind Ansiktsmask på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2-Phase Hyaluron-Shake, 50 ml Annemarie Börlind Ansiktsmask inom kategorin Ansiktsmask.

Produktinformation

50 ml, Hyaluron-shake är en fuktgivande, mjukgörande och regenererande ansiktsolja i två faser. Oljefasen består av jojoba-, kokos-, och sojaolja, som lätt absorberas av huden och gör den mjuk och len.

Den vattenlösliga fasen innehåller extrakt av rödalger som stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra och stödjer den med långvarig återfuktning. Botanisk Hyaluronsyra från kinesisk snösvamp (Tremella Fuciformis), tillsammans med aloe vera och vårt eget källvatten, återfuktar och mjukgör huden.

Den blå färgen kommer från mineralen Malakit. Huden får en omedelbart plumpad känsla.

För en uppfriskad och återfuktad hud. Rekommenderas för alla hudtyper men är särskilt lämplig för en fuktfattig hud. .

Se gärna också

Mask To The Max, 200 ml Peter Thomas Roth Ansiktsmask

200 ml, Perfekt must-have-kit för dig som vill testa på ”mulit-masking”. Detta kit innehåller allt du behöver för att exfoliera, rena, lugna och förbättra hudens fasthet. Innehåller följande masker: · Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer är en trippelverkande, exfolierande enzymmask som eliminerar aktivt döda hudceller och ger omedelbart en jämnare hudton med en strålande lyster. Exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. Jämnar ut hudens textur, främjar cellförnyelsen samt slätar ut fina linjer och rynkor. Berikad med vitamin C som ger huden en extra lysterboost och lämnar huden med en klar och fräsch finish. Passar alla hudtyper. Perfekt för en trött och livlös hud. · Irish Moor Mud Purifying Black Mask är en djuprengörande och fuktgivande ansiktsmask med doftfri irländsk hedlera och aktiva ingredienser som avlägsnar orenheter och överflödiga oljor från huden samt minimerar porer. Masken tillför samtidigt fukt, vitaminer, essentiella mineraler och aktiva antioxidanter. Huden lämnas återfuktad, fräsch och silkeslen. Passar alla hudtyper. · Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox™ Hydrator är en fuktgivande, avgiftande och lugnande gelmask som lindrar torr och irriterad hud. Den perfekta masken att applicera efter solexponering, peeling, rakning, vaxning, Masken tonar ut hudens textur, minimerar porer samt tillför lyster. Huden lämnas återupplivad och näringsrik med en uppfriskande, fräsch känsla. Masken är fylld med antioxidanter och växtextrakt för en kylande effekt. Passar alla hudtyper, inklusive den mest känsliga huden och är oljefri. · 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm är en lyxig anti-aging ansiktsmask innehållande rent 24K guld samt kolloidalt guld som tillsammans ger huden en plumping effekt, ett omedelbart lyft och en enastående lyster. Huden stramas upp och blir fastare samtidigt som den förses med en intensiv återfuktning. Denna enastående och välbefinnande ansiktsmask reducerar alla typer av linjer och lämnar huden återfuktad, fastare samt ger den en vitaliserande lyster. Passar alla hudtyper

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kroppsolja

Kroppsolja från AVEDA

Se alla produkter
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Hårspray

Hårspray från Joico

Se alla produkter
Hårserum  Hårolja

Hårserum Hårolja från Kérastase

Se alla produkter