Sidan innehåller annonslänkar

7 Second Luxury All Day Mask 18 Pack, 18 g Starskin Ansiktsmask

Jämför produkt 7 Second Luxury All Day Mask 18 Pack, 18 g Starskin Ansiktsmask online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 7 Second Luxury All Day Mask 18 Pack, 18 g Starskin Ansiktsmask i kategorin Ansiktsmask här hos oss.

Produktinformation

18 g, STARSKIN® VIP 7-Second Luxury All-Day Mask™7-i-1 maskrondeller som gör underverk med din hyVIP 7-Second Luxury All-Day Mask™ är en innovativ 7–i–1 skönhetsprodukt av den nya generationen. Den kombinerar de 7 ultimata stegen i morgonrutinen för din hud i en enkel superladdad maskrondell som direkt ger dig fräsch hud med lyster – inom några sekunder! Varje rondell är indränkt i ett kraftfullt serum som fungerar som en leave-in-kur och ger huden näring dygnet runt.Använd som en sista-minuten lysterbehandling för huden – före en dejt eller ett speciellt tillfälle, ett viktigt möte eller en kul kväll ute med vänner – för extra lyster! 1

Rengör och torka ansiktet.2. Öppna skyddshöljet.

Ta försiktigt ut de två maskdelarna.3. Ta bort plasthöljet från varje maskdel.

Placera först den nedre delen på ansiktet. Placera därefter den övre delen så att den överlappar den nedre masken en aning.

Jämna ut eventuella veck så att kontakten med huden blir optimal.4. Låt verka i 10 till 15 minuter.

Ta bort och kasta.5. Massera försiktigt in eventuell återstående creme.

Produkter från kända varumärken
Fotvård

Fotvård från Scholl

Se alla produkter
Hårspray

Hårspray från Moroccanoil

Se alla produkter
Ansiktsmask

Ansiktsmask från Reviderm

Se alla produkter
Massage

Massage från Swede

Se alla produkter