Sidan innehåller annonslänkar

7th Heaven Cucumber Peel Off Tube 100 ml

Beställ 7th Heaven Cucumber Peel Off Tube 100 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 7th Heaven Cucumber Peel Off Tube 100 ml inom kategorin Ansiktsmask.

Produktinformation

Cucumber Peel Off Tube från 7th Heaven är en skonsam och djuprengörande ”peel off”-mask med gurka, lime och jasmin. Den är speciellt framtagen för att fräscha upp hyn och avlägsna orenheter i den besvärliga t-zonen.Cucumber Peel Off Tube kommer i en tub som räcker upp till 10 gånger.Peel off-masker är mildare och effektivare än ansiktsskrubbar samtidigt som de lämnar huden otroligt ren och slät.

Du kommer att bli förvånad över hur många döda hudceller som dyker upp på masken efter användning.Rengör ansiktet. Applicera.

Låt verka i 20-25 minuter. Drag försiktigt av masken.

Skulle masken sitta för hårt, blöt ned och tvätta av den istället. Använd 1 gång/veckan för en fräsch och återupplivad hy.100 ml7th Heaven Cucumber Peel Off Tube 100 ml .

Se gärna också

The Ordinary Direct Acids Salicylic Acid 2% Masque 50 ml

Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.Salicylic Acid 2% Masque är framtagen för att främja lyster och förbättrad hudstruktur. Formulan innehåller kol och lera som rengör huden och lämnar den mjuk och fräsch. Salicylsyrastrukturen underlättar dess lipofilitet och blandbarhet med lipiderna som ligger på ytan av huden. Det är en ingrediens som passar för att avlägsna torra, döda hudceller från hudytan på en fet och oren hud för att främja ökad lyster. Kol och lera är välkända ingredienser som verkar djuprengörande och talgabsorberande. De strävar efter att avlägsna orenheter från ansiktet som annars stannat kvar på hudytan och täppt till porerna. Till skillnad från Salicylic Acid 2% Solution är Salicylic Acid 2% Masque en produkt som ska tvättas av från huden. Låt ej produkten verka i mer än 10 min för att få optimal exfolierande effekt.Användning: Använd 1-2 gånger i veckan på väl rengjord, torr hud. Använd ej på fuktig hud. Applicera jämnt över hela ansiktet med fingertopparna, undvik området kring ögonen. Låt verka i max 10 min. Tvätta av med ljummet vatten. Undvik området kring ögonen både vid applicering och avtvätt. Patch-test rekommenderas innan användning: Applicera produkten direkt på ett litet område 3 dagar i följd för att se om du är känslig mot produkten. Om du upplever kraftfull irritation, rodnad, utslag, svullnad i ögon och hals, blåsor, svårigheter att andas, tvätta av, avsluta användningen och rådgör med en läkare. Förvara utom räckhåll för barn. (Varning för solskador: Denna produkt innehåller en beta hydroxysyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och solskador. Använd solskydd, använd skyddande klädsel och begränsa solexponering under användandet av denna produkt och en vecka efteråt.)50 ml
The Ordinary Direct Acids Salicylic Acid 2% Masque 50 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Energigivande

Energigivande från Enervit

Se alla produkter
Fuktfattig

Fuktfattig från Algologie

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Inika Organic

Se alla produkter
Parfym herr

Parfym herr från Hugo Boss

Se alla produkter