7th Heaven Charcoal + Black Clay Peel Off Tube 100 ml

Beställ 7th Heaven Charcoal + Black Clay Peel Off Tube 100 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 7th Heaven Charcoal + Black Clay Peel Off Tube 100 ml inom kategorin Ansiktsmasker.

Produktinformation

Charcoal + BlackClay Peel Off från 7th Heaven är en avgiftande "peel off"-mask med aktivt kol, trollhassel och lera. Det aktiva kolet drar ut smuts medan trollhasseln och leran lugnar huden.Charcoal + Black Clay Peel Off Tube kommer i en tub som räcker upp till 10 gånger.Peel off-masker är mildare och effektivare än ansiktsskrubbar samtidigt som de lämnar huden otroligt ren och slät.

Du kommer att bli förvånad över hur många döda hudceller som dyker upp på masken efter användning.Rengör ansiktet. Applicera.

Låt verka i 20-25 minuter. Drag försiktigt av masken.

Skulle masken sitta för hårt, blöt ned och tvätta av den istället. Använd 1 gång/vecka för en extremt ren och jämn hy,100 ml7th Heaven Charcoal + Black Clay Peel Off Tube 100 ml .

Se gärna också

BYBI Beauty Acid Gold AHA Face Mask

Acid Gold är en exfolierande ansiktsmask fullpackad med naturliga AHA för att bli av med mattande, döda hudceller. Den har en potent blandning av regenererade och hudcellsförnyande ingredienser som renar och föryngrar huden samtidigt som ton och textur förbättras, allt i en tjock gelémask som är otroligt tillfredsställande att applicera. Pumpaenzymet i Acid Gold använder pumpakött som är en biprodukt från pumpafröindustrin och som annars skulle slängas. För hud som känns torr, matt, skadad, igentäppt eller aknebenägen. Passar inte känslig hud. Acid Gold innehåller essentiella oljor, om du är gravid eller ammar rådfrågar du läkare före användning.EXFOLIERAR: Acid Gold innehåller en potent blandning av naturliga AHA-syror, däribland mjölksyra (från båbär), glykolsyra (från sockerrörsextrakt), äppelsyra och vinsyra (från sockerlönnsextrakt). Döda hudceller orsakar både matthet och torrhet, AHA-syror bryter ned "klistret" som binder ihop dessa celler och tar fram slät, fast och mjuk hud.REGENERERAR: Pumpaenzym exfolierar varsamt, förbättrar cellförnyelsen och återskapar hudens fasthet, textur och spänst.BALANSERAR: Den upplivande blandningen av AHA-syror med extra papainenzym (papaya) arbetar för att reducera bakterierna i huden och hjälper till att förhindra utbrott och blämmor. I kombination med havtornsolja och den återfuktande agenten glycerin, skrapar Acid Gold inte huden eller torkar ut den. Istället känns huden balanserad, klar och mjuk med synbart förbättrad textur.Naturlig – Vegansk – KoldioxidneutralAnvändning:Applicera ett tunt lager på ren hud med den medföljande bambuspateln. Låt verka i 5–15 minuter och skölj noggrant med varmt vatten. Syrorna och enzymen kan orsaka ett lätt pirrande och en liten rodnad direkt efter användning. Det är normalt men skölj av omedelbart om pirrandet börjar brännas eller sticka. Följ med Mega Mist, Night Nutrition och Bakuchiol Booster för den ultimata kvällsrutinen. Vi rekommenderar alltid att testa på en fläck före användning. Naturliga AHA-syror kan vara starka så hoppa inte över fläcktestet! 50 ml
BYBI Beauty Acid Gold AHA Face Mask

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Trimmer

Trimmer från Wahl

Se alla produkter
Mousse

Mousse från R+Co

Se alla produkter
Menskopp

Menskopp från INTIMINA

Se alla produkter
Fotvård

Fotvård från Stay Well

Se alla produkter