Absolute New York Spout Coconut Wash Off Mask 25 g

Jämför produkt Absolute New York Spout Coconut Wash Off Mask 25 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Absolute New York Spout Coconut Wash Off Mask 25 g i kategorin Ansiktsmasker här hos oss.

Produktinformation

Ge din hud den ultimata spa-behandlingen oavsett var du är. Wash Off Mask från Absolute New York är en lugnande mask som ger fukt och lyster till torr hud.

Innehåller kokosnöt tack vare sina återfuktande egenskaper. Spoutmaskerna från Absolute New York är, tack vare den återförslutningsbara pipen, resevänliga och innehåller upp till 3 behandlingar.

Produktet är vegansk.AnvändningSå här gör du 1. Applicera ett tjockt lager på ren och torr hud.

2. Låt verka i 10-15 min.

eller tills det är torrt. 3.

Skölj med varmt vatten. 4.

Stäng påsen för att återanvända. 5.

Se gärna också

Linda Johansen SOS 5-minute Rescue Mask 100 ml

FORMULAVi kallar den vår magiska mask eftersom den fungerar som inget annat. Och så snabbt. Kava kava och Pentavitin® förbättrar hudton och hudstruktur genom att forma ett skyddande och fuktgivande lager på hudens yta. Även när masken sköljs av låser det här lagret in fukt i upp till 24 timmar, precis som en magnet.METODRengör huden och applicera sedan masken överallt. Vänta några sekunder tills gelén omvandlas till ett rikt lödder. Låt det arbeta i fem minuter eller tills löddret är borta. Skölj av noggrant och applicera sedan serum och kräm. Njut av lystern (det är en order ;-))”Oavsett om jag går på fest, håller i en föreläsning eller en stor presentation, filmar eller bara känner mig lite dämpad, så gör den här masken verkligen skillnad. Och den kräver inte heller ett mörkt rum och 30 minuter. Allt jag behöver är fem minuter och ett handfat. Sen är jag redo. Det är en shot som ger omedelbar lyster, som fräschar upp min hud och gör att den ser utvilad och strålande ut, nästan bakgrundsbelyst – och len. Redo för allt.” Linda xDET SJÄLVKLARADen här briljanta formulan ska appliceras på hud som har rengjorts på djupet för att få full effekt. Smörj den överallt men massera inte in den i huden. Du behöver fem minuter. Det är inte lång tid, vi vet. Men du kommer att få de bästa resultaten. Om du har väldigt känslig eller sensibiliserad hud, eller rosacea, gör ett lapptest först för att vara på den säkra sidan.DE FRÄMSTA FÖRDELARNA- Ett "Askungen-lyft" på bara fem minuter- Omedelbart uppfriskande- Återfuktar, matar huden med syre och ger den lyster- För torr/normal/kombinerad/oljig hudMETODRengör huden och applicera sedan masken överallt. Vänta några sekunder tills gelén omvandlas till ett rikt lödder. Låt det arbeta i fem minuter eller tills löddret är borta. Skölj av noggrant och applicera sedan serum och kräm. Njut av lystern (det är en order ;-))”Oavsett om jag går på fest, håller i en föreläsning eller en stor presentation, filmar eller bara känner mig lite dämpad, så gör den här masken verkligen skillnad. Och den kräver inte heller ett mörkt rum och 30 minuter. Allt jag behöver är fem minuter och ett handfat. Sen är jag redo. Det är en shot som ger omedelbar lyster, som fräschar upp min hud och gör att den ser utvilad och strålande ut, nästan bakgrundsbelyst – och len. Redo för allt.” Linda x100 ml
Linda Johansen SOS 5-minute Rescue Mask 100 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dagkräm

Dagkräm från Eminence Organics

Se alla produkter
Peeling

Peeling från Brushworks

Se alla produkter
Puderfoundation

Puderfoundation från Shiseido

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Dr. Brandt

Se alla produkter