Sidan innehåller annonslänkar
No7

, No7 Ansiktsrengöring

Beställ , No7 Ansiktsrengöring på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten , No7 Ansiktsrengöring inom kategorin Ansiktsrengöring.

Produktinformation

Produktsammanfattning • Rengör och exfoliera för återupplivad och ljusare hud. • Förbereder huden under din ålderstrotsande hudrutin.

• DERMATOLOGISKT TESTAD Produktbeskrivning och fördelar En dubbelverkande exfolierande ansiktsrengöring som ger en uppfriskad, ren och pigg hud. • Rengör huden effektivt.

Rengör huden från smuts och orenheter inklusive smink, överflödig olja och föroreningar. Den milda men effektiva rengöringen har formulerats för att ge huden en upplivande och uppfriskande ren känsla.

• Främjar omsättning av hudceller på ytan. Med en blandning av naturliga AHA-syror som härrör från fruktsyror hjälper denna rengöring till att påskynda cellomsättningen på ytan för att ge en återupplivad och ljusare hud.

Huden känns uppfriskad och fräsch. • Förbereder huden för din ålderstrotsande hudvårdsrutin.

Rengöringen förbereder huden och fungerar i harmoni med din Restore & Renew MULTI ACTION-rutin. Hur man använder För bästa resultat Använd en bomullsrondell eller fingrarna, svep över huden, undvik det ömtåliga området kring ögonen och torka eller skölj med varmt vatten.

Använd som det första steget i din morgon- och kvällsrutin. Följ upp med ditt No7 Restore & Renew Serum & Moisturiser.

VARNING Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet för solen. Använd en solkräm, bär kläder som skyddar din hud och begränsa exponering för solljus under användning av produkten, och i en vecka efter att användningen av produkten har upphört.

Undvik kontakt med ögonen. Om produkten kommer in i ögonen, skölj genast med vatten. .

Produkter från kända varumärken
Blending Sponge

Blending Sponge från Brushworks

Se alla produkter
Balsam

Balsam från Rahua

Se alla produkter
Vristlänk  Ankellänk

Vristlänk Ankellänk från Thomas Sabo

Se alla produkter
Puder

Puder från Loreal Paris

Se alla produkter