Sidan innehåller annonslänkar

2 in 1 Black Mask 75 ML

Beställ 2 in 1 Black Mask 75 ML på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2 in 1 Black Mask 75 ML inom kategorin Ansiktsvård.

Produktinformation

En ansiktsmask som innehåller djuprengörande vulkanlera och passar till blandhy, fet hy och hy med utvidgade porer. Kategori  Ansiktsvård .

Se gärna också

Maria Åkerberg Royal Facial Oil GLA 30 ml

Royal Facial Oil GLA är en utslätande ansiktsolja som består av Gurkörtsolja, Jojobaolja och Nyponfröolja, vilka ökar elasticiteten och fukthalten i huden. Detta ger en utslätande effekt, som är mest märkbar på en äldre eller torr hud men passar alla.Royal Facial Oil GLA är fri från eteriska oljor.Gurkörtsolja tillför huden viktiga byggstenar såsom de essentiella fettsyrorna GLA (gammalinolensyra) och linolsyra, vilka behövs för att stärka skyddsbarriären hos dem som lider av eksem. Den innehåller 20% GLA (gammalinolensyra) som kroppen kan omvandla till prostaglandiner, som hjälper till att bevara huden.Nyponfröolja kommer från nyponrosens frö. Oljan innehåller A-vitamin. Det hjälper huden att nyskapas, vilket medför att mörka fläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Nyponfröolja verkar även uppstramande på huden.Royal Facial Oil GLA hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.Användning:Royal Facial Oil GLA används ensam eller under någon av cremerna i vårt sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan att kladda (om inte produkter baserade på mineralolja använts tidigare). På en torr hud kan man se att huden ”dricker” vad den behöver av oljan. Det är viktigt att ge huden så mycket som den vill ha. Glöm inte halsen där huden är tunn!Royal Facial Oil GLA är en mycket fin olja till ansiktsmassage och underlättar portömning.Enstaka personer kan vara känsliga mot Gurkörtsoljan. Förväxla inte det med att blodcirkulationen ökar och huden får bättre lyster. Alla vegetabiliska oljor ökar blodcirkulationen i huden och detta kan uppfattas som att det kliar eller "kryper" i huden.Om du inte tål produkten blir huden röd och börjar klia. Tvätta bara bort oljan med svalt vatten. Självkonserverande system.30ml
Maria Åkerberg Royal Facial Oil GLA 30 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Body lotion

Body lotion från Jimmy Boyd

Se alla produkter
Dermaroller

Dermaroller från Coohé

Se alla produkter
Serum

Serum från Mádara

Se alla produkter
badskum  badolja

badskum badolja från I love…

Se alla produkter