Sidan innehåller annonslänkar

2 Phase Hyaluron Shake 50 ML

Beställ 2 Phase Hyaluron Shake 50 ML på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2 Phase Hyaluron Shake 50 ML inom kategorin Ansiktsvård.

Produktinformation

En fuktgivande ansiktsolja med botanisk hyaluronsyra och extrakt från rödalg. Ger en riktig fuktboost till huden och gör den mjuk och len.Kategori  Ansiktsvård .

Se gärna också

Maria Åkerberg Royal Facial Oil Clearing 30 ml

Royal Facial Oil Clearing med eteriska oljor av Citron, Bergamott, Lavendel och Pomerans (Petitgrain) samverkar för att rena och balansera huden. Passar fet och oren hud, även känslig.Innehållet av rena växtoljor (Gurkörtsolja, Jojobaolja och Nyponfröolja) och vitaminer samverkar för att öka elasticiteten och fukthalten i huden. Dessa ger en utslätande effekt som är mest märkbar på äldre hud. Gurkörtsolja innehåller 20% GLA (gammalinolensyra) som kroppen kan omvandla till prostaglandiner, som hjälper till att bevara huden.Pomeransolja (Petitgrain) är en renande och antiseptisk olja.Kallpressad Citronolja är renande, antiseptisk och sammandragande.Lavendelolja stimulerar cellförnyelsen och verkar balanserande, renande och lugnande.Bergamottolja är balanserande och renande.Rosmarin-antioxidant används istället för syntetiska antioxidanter (BHA och BHT), vilka är giftiga för vattenorganismer.Royal Facial Oil Clearing hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.Användning:Royal Facial Oil Clearing används ensam eller under någon av cremerna i vårt sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan att kladda (om inte produkter baserade på mineralolja använts tidigare).Royal Facial Oil Clearing är en mycket fin olja till ansiktsmassage och underlättar portömning.Enstaka personer kan vara känsliga mot Gurkörtsoljan. Förväxla inte det med att blodcirkulationen ökar och huden får bättre lyster. Alla vegetabiliska oljor ökar blodcirkulationen i huden och detta kan uppfattas som att det kliar eller "kryper" i huden.Om du inte tål produkten blir huden röd och börjar klia. Tvätta då bort oljan med svalt vatten.Självkonserverande system.30ml
Maria Åkerberg Royal Facial Oil Clearing 30 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Shower Gel

Shower Gel från Compagnie de Provence

Se alla produkter
Serum

Serum från Bioline

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Revlon

Se alla produkter
Personlig vård

Personlig vård från Basic Instict / JLA Projects AB

Se alla produkter