Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Blender Sponge 16 g

Beställ 3INA The Blender Sponge 16 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Blender Sponge 16 g inom kategorin Blending Sponge.

Produktinformation

En återanvändbar blending sponge utan kanter.Användning- Blöt svampen med vatten innan varje användning.-Pressa ut överflödigt vatten, använd en handduk vid behov. -Dutta på puder- eller flytande foundation, BB cream eller concealer för en perfekt finish.- Använd den rundade änden för applicering på stora ytor och den spetsiga toppen för mer precision.16 g3INA The Blender Sponge 16 g .

Se gärna också

Revolt Microfiber Velvet Sponge

Denna sminksvamp är kombinationen av en foundationborste & blender svamp! Revolt Microfiber Velvet Sponge levererar det bästa av två världar!Denna ultramjuka makeup-svamp har ett dubbel-lager och sparar dig därmed upp till 50% av din sminkprodukt medan den arbetar ut ALLA makeupprodukter perfekt.Med en platt sida & spetsig kant gör den det enkelt att med precision applicera alla makeup produkter för alla konturer i ansiktet.Det yttre ultramjuka och icke slipande mikrofibermaterialet är tillverkat av mycket små fiberstrån, som är mindre än silkestrån och håller fast vid alla krämiga makeup produkter.Det inre lagret är en traditionell kärna av antimikrobiell sminksvamp. När dessa två lager arbetar tillsammans skapar de en fusionsteknik som ger den perfekta blandningen med mindre produkt.Användning med krämiga produkter:Fyll upp den med vatten och låt den expandera 1.5X sin storlek, pressa sedan ut allt vatten och du är redo att börja använda din Revolt Microfiber Fusion Sponge.Användning med torra produkter:Använd den precis som den är, torr.
Revolt Microfiber Velvet Sponge

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hårinpackning

Hårinpackning från Color Wow

Se alla produkter
Ögonskugga

Ögonskugga från Smashit Cosmetics

Se alla produkter
Läppenna

Läppenna från NARS

Se alla produkter
fett  smör

fett smör från Nuts Fabriken

Se alla produkter