Sidan innehåller annonslänkar

10 Tips

Beställ 10 Tips på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 10 Tips inom kategorin Böcker.

Produktinformation

Bertil Marklunds föräldrar gick båda bort för tidigt, och han kände en ökande oro att han skulle gå samma öde till mötes. Eftersom han då var doktor i allmänmedicin började han gå igenom befintlig forskning på olika områden och kom fram till att vi genom vår livsstil kan påverka vår livslängd och vår hälsa mycket mer än vi tror.

Det är du som styr det allra mesta – inte dina gener.Bertil upptäckte att uppkomsten av våra ofta åldersrelaterade folksjukdomar beror på en och samma sak inflammation, som på olika sätt uppstår i vår kropp. Syftet med denna bok är att visa på hur man bromsar och förebygger denna inflammation genom att välja en sund livsstil.

I boken finns 10 tips som visar hur du kan leva för att stärka dina egna inneboende krafter.Boken är kortfattad och många råd är enkla att följa. Följer du dessa råd kommer du att må bättre och känna dig yngre.

Dessutom kan det leda till att du slipper ett antal sjukdomar och skjuter upp det biologiska åldrandet. Bertil är idag över 70 år – och mår toppen.Bertil Marklund är läkare och professor vid Göteborgs universitet.Författare Bertil MarklundAntal sidor 131 .

Produkter från kända varumärken
Läppglans

Läppglans från KimChi Chic

Se alla produkter
Sheet Mask

Sheet Mask från Beauty PRO

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från Thomas Sabo

Se alla produkter
Intimtvätt

Intimtvätt från Ellen

Se alla produkter