Sidan innehåller annonslänkar

66 Day Challenge Med Medelhavsmat

Beställ 66 Day Challenge Med Medelhavsmat på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 66 Day Challenge Med Medelhavsmat inom kategorin Böcker.

Produktinformation

Ulrika Davidsson är tillbaka med över 80 nya goda recept och en inspirerande hälsoutmaning för alla som vill leva ett friskare och smalare liv. En heltäckande kostplanering för 66 dagar med kalorisnåla men matiga och goda recept med smaker från Medelhavet. .

Se gärna också

Lilla boken om Stopp! Min kropp!

I samarbete med Rädda Barnen har bilderboksskaparen Åsa Karsin gjort en efterlängtad Stopp! Min kropp!-bok riktad direkt till de små barnen. En första bok om integritet, samtycke, att våga att säga stopp samt känna in, lyssna och förstå när någon säger nej.Författare:Åsa KarsinMed kort, tydlig text och uttrycksfulla illustrationer guidar boken genom olika situationer i både hemmet och på förskolan.Hur känns det att bli killad fast man inte vill? Kanske skrattar man ändå fast det inte är roligt?Hur säger man stopp när man inte vill kramas? Och hur känns det om någon vill leka en lek eller göra något som inte känns okej? Då är det viktigt att lära sig att säga: Stopp! Min kropp!Stopp! Min kropp! är väletablerat begrepp som tagits fram av Rädda Barnen, med syftet att stärka barns kroppsliga integritet. Ju tidigare barn blir medvetna om kroppens värde och gränser desto lättare blir det för dem att säga eller visa ja och nej. När vuxna vågar prata med barn om gränssättning och samtycke, rustar vi barnen med styrkan att berätta om någon gör något som de inte gillar. Det lägger också grunden till att förstå och respektera någon annans "nej".För den som vill veta mer om begreppet Stopp! Min kropp! eller prata vidare med barnen så finns stödmaterial och mer information längst bak i boken. Där finns också länkar till lärarhandledning och annat material som är användbart för förskolan.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Eyeliner  kajal

Eyeliner kajal från IsaDora

Se alla produkter
Hårinpackning

Hårinpackning från Be natural

Se alla produkter
Hårfärg

Hårfärg från Loreal Paris

Se alla produkter
Hälsovård

Hälsovård från Nutricia Nordic AB

Se alla produkter