Sidan innehåller annonslänkar

A magnet for miracles

Jämför produkt A magnet for miracles online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A magnet for miracles i kategorin Böcker här hos oss.

Produktinformation

Att skriva tacksamhetsdagbok är en enkel och kraftfull metod för att må bättre och uppskatta det man har. Genom att lista olika saker som man är tacksam för innan man ska sova, så skapas nya tankebanor. .

Se gärna också

Stopp! Min kropp!

En angelägen, lättläst och inspirerande bok om integritet och samtycke för barn. Hanna Thermaenius, barnpsykolog på Rädda Barnen, vet hur man pratar om svåra saker med barn och hur viktigt det är att inte väja för deras frågor och funderingar.Boken riktar sig till barn i lågstadieåldern och består av fem teman. Varje tema är fristående och består av en lättläst berättelse och kluriga fakta- och frågeuppslag där barn och vuxna kan interagera med bokens budskap. De fem teman som ingår är Jobbiga och lätta känslor, Min alldeles egna kropp, Stopp! Min kropp!, Det här är förbjudet, samt Bra och dåliga hemligheter. Boken kan läsas från pärm till pärm eller som en uppslagsbok att återkomma till.Stopp! Min kropp! är väletablerat begrepp som togs fram av Rädda Barnen 2013, med syftet att stärka barns kroppsliga integritet. Ju tidigare barn blir medvetna om kroppens värde desto lättare blir det för dem att säga eller visa ja och nej. När vuxna vågar prata med barn om dessa frågor rustar vi barnen med styrkan att berätta om någon gör något som de inte gillar. Det lär barnen också att förstå och respektera någon annans Nej.Boken är skriven i samarbete med Henrik Backberg och Rädda Barnen, som i sin tur arbetat nära barn i framtagandet. Maria Bogelöv står bakom de färgglada och uttrycksfulla illustrationerna.För den som vill veta mer om begreppet Stopp! Min kropp! eller prata vidare med barnen så finns diskussionsfrågor och mer information i boken. Där finns också länkar till ett gediget lågstadiematerial som är användbart för skolans arbete.Författare: Hanna Thermaenius & Henrik BackbergIllustratör: Maria BorgelövFormgivare: Länge LeveÅlder: 6-9 årDanskt band

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serum

Serum från Aurelia Probiotic Skincare

Se alla produkter
BBCCDD-Cream

BBCCDD-Cream från Florence By Mills

Se alla produkter
Ögonskugga

Ögonskugga från Viva la Diva

Se alla produkter
Handtvål

Handtvål från Rapsodine

Se alla produkter