Abercrombie & Fitch First Instinct Women Bodylotion 200 ml

Jämför produkt Abercrombie & Fitch First Instinct Women Bodylotion 200 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abercrombie & Fitch First Instinct Women Bodylotion 200 ml i kategorin Bodylotion här hos oss.

Produktinformation

Abercrombie & Fitch Instinct Woman EdP är en feminin, sensuell och sofistikerad doft. Med doftnoter från Magnolia, Apelsinblomma och tonkaböna.

Topnot Magnolia, Grapefrukt Zest, Passionsfrukt. Hjärtnot Apelsinblomma, Orkidé, Näckros.

Basnot Amber, Tonka böna, Musk. 200mlAbercrombie & Fitch First Instinct Women Bodylotion 200 ml .

Se gärna också

Eucerin pH5 Lotion Oparfymerad 400 ml

Aktiverar hudens egna skydd tack vare pH5 Enzyme Protection. En bodylotion utan parfym för specialbehoven hos känslig hud. Denna lotion återfuktar dygnet runt.Eucerin pH5 Lotion är en mild, men effektiv, body lotion som har utvecklats särskilt för behoven hos känslig hud på kroppen. Den innehåller pH5 Enzyme Protection, som har kliniskt bevisad förmåga att aktivera hudens egna enzymer. Genom att stärka hudens naturliga försvar inifrån bidrar denna kräm till återställning av pH-nivåer, regenerering och påfyllning av hudens egna fuktdepåer i upp till 24 timmar. Tester har också visat att den förhindrar 90 % av polleninträngningen i huden, vilket gör den lämplig för användning på hud som är känslig för allergier. Tack vare dexpantenol har krämen sårläkande egenskaper. Använd dagligen för långvarigt skydd och mjuk, len hud.pH5 EnzymeProtection som finns i Eucerin pH5 Lotion har påvisats stärka hudens naturliga försvar och den är mycket skonsam, även på skadad hud.Använd Eucerin pH5 Lotion om... Du har känslig hud på kroppen, lider av typ 1-allergier eller bara vill ge huden bästa möjliga skydd: Eucerin pH 5 Lotion är en extremt mild bodylotion, som hjälper att stärka och återfukta känslig hud.pH5Frisk hud är kroppens allra främsta försvar mot externa irriterande ämnen. Men när huden blir torr och känslig försämras dess skyddsbarriär och den blir lätt ännu torrare och känsligare.Eucerin pH5 är en omfattande produktserie som är särskilt framtagen för att ge bästa tänkbara omvårdnad av torr och känslig hud. Det unika Eucerin pH5 Balance System återställer hudens optimala pH-värde och stärker dess naturliga försvar, vilket gör den mer motståndskraftig mot miljöfaktorer och mindre känslig. Många av produkter innehåller även dexpantenol som är känt för sina återbildande egenskaper.Alla produkter i serien – som inkluderar body lotions, kroppscremer och kroppsrengöringsprodukter – har testats kliniskt och dermatologiskt och visat sig vara mycket lämpliga för daglig användning på torr, känslig och allergibenägen hud. De skyddar huden mot uttorkning, främjar långvarig återfuktning och gör att huden känns och ser mjuk och len ut.400ml
Eucerin pH5 Lotion Oparfymerad 400 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hudvård

Hudvård från IDUN Minerals AB

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från CeraVe

Se alla produkter
Hårfärg

Hårfärg från MOOD

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Face Stockholm

Se alla produkter