Bröstpump

7 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Bröstpump så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Bröstpump så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Bröstpump

Hitta produkter inom kategorin Bröstpump till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bröstpump.

En bröstpump är ett mekaniskt eller elektriskt hjälpmedel för att få bröstmjölk ur en ammande kvinnas bröst. Bröstmjölk kan sparas upp till sex månader om den fryses direkt efter pumpning. Det kan finnas många olika anledningar till att en kvinna vill använda bröstpump. Några olika skäl är: Stimulera bildningen av mjölk för kvinnor som har problem med detta Att tömma bröst som har blivit överfulla, ett tillstånd som är mycket smärtsamt Att fortsätta bilda bröstmjölk och hormoner kopplade till detta, vilket kan hjälpa kvinnan att hämta sig efter graviditeten. Modern vill fortsätta kunna amma barnet även sedan hon har börjat jobba igen, och då kan hon pumpa mjölk på förhand, som sedan någon annan kan ge till barnet när det är dags för mat, och bröstmjölksproduktionen avstannar inte.Bröstpumpen uppfanns av Edward Lasker.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Medela Swing Maxi Elektrisk Dubbelbröstpump