Casio Sport

2 Produkter
Här finns produkter i kategorin Casio Sport. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Casio Sport. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Casio Sport.
Sortera

Casio Sport

Hitta produkter inom kategorin Casio Sport till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Casio Sport.

Casio är ett japanskt elektronikföretag grundat 1946. Casio är mest kända för sina miniräknare, kassamaskiner, musik- och ljudprodukter, handdatorer, kameror och klockor. 1957 släppte Casio sin första helt elektroniska miniräknare. Ett exempel på en miniräknare som Casio gjort är Casio CFX 9500. Denna grafritande miniräknare är vanlig på gymnasiets barn-och-fritidsprogram och även vid vidare utbildningar. Denna miniräknare har även en version med tilläggsnamnet "plus" som har dubbelt så mycket minne (64 kB) och färgskärm med tre färger (orange, blå och grön).

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Casio Sport STL-S300H-1AEF Herrklocka