Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 24h Concealer 627

Beställ 3INA The 24h Concealer 627 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The 24h Concealer 627 inom kategorin Concealer.

Produktinformation

En concealer i 12 nyanser som håller i 24 timmar och har en supermjuk, lite tjockare applikator för enkel och snabb applicering på språng. Lätt formula som slätar ut huden, döljer mörka ringar och täcker rodnader.AnvändningApplicera före eller efter foundation genom att dutta lätt direkt på de områden du vill dölja, jämna ut med en concealerborste för ett perfekt resultat.4,5 ml3INA The 24h Concealer 627 .

Se gärna också

bareMinerals BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer, 2,5 g bareMinerals Concealer -25%

2,5 g, barePRO™ 16-Hour Full Coverage Concealer är en ultrakrämig, högpigmenterad concealer som lätt glider ut över huden och ger 16 timmars full täckning.Concealern har en mjuk, lättviktig formula och är mycket lättjobbad. Den täcker enkelt mörka ringar och blemmor utan att lägga sig i veck eller linjer. Forumulan är vattenfast och har en blurrande, utjämnande effekt och ger en mjuk matt finish.barePRO™ 16-Hour Full Coverage Concealer innehåller Mineral Lock™ Long Wear Technology för en lång hållbarhet. Bambuextrakt blurar utseendet av porer och fina linjer. Dessutom innehåller concealern hudvårdande antioxidantrik hallonfröolja, svartvinbärsfröolja och silverrips för att ge näring, återfukta och skydda huden.Det bekväma stickformatet gör att du lätt kan ta med concealern i väskan och bättra på under dagen om du behöver.Kan även användas för enkel och smidig contouring.Ej portilltäppande.Oftamologiskt- och dermatologiskt testad.Nyansbeskrivning: Riktigt ljus till ljus nyans med varm tonAnvändning:Applicera barePRO™ 16-Hour Full Coverage Concealer genom att dutta eller svepa sticket på önskat område. Jobba in med fingertopparna eller önskad borste.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Conditioner

Conditioner från Zenz Organic

Se alla produkter
Personlig vård

Personlig vård från Procter & Gamble Sverige AB

Se alla produkter
Schampo

Schampo från L'anza

Se alla produkter
Solskydd för kroppen

Solskydd för kroppen från Alga Maris

Se alla produkter