Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 24h Concealer 646

Jämför produkt 3INA The 24h Concealer 646 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The 24h Concealer 646 i kategorin Concealer här hos oss.

Produktinformation

En concealer i 12 nyanser som håller i 24 timmar och har en supermjuk, lite tjockare applikator för enkel och snabb applicering på språng. Lätt formula som slätar ut huden, döljer mörka ringar och täcker rodnader.AnvändningApplicera före eller efter foundation genom att dutta lätt direkt på de områden du vill dölja, jämna ut med en concealerborste för ett perfekt resultat.4,5 ml3INA The 24h Concealer 646 .

Se gärna också

bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer Medium Tan 3.5N Neutral

Original Liquid Mineral Concealer är en ultralätt krämig concealer med byggbar medium täckning som blurrar ofullkomligheter och är perfekt att använda under ögonen. Den hudvårdande formulan ger näring och återfuktar samtidigt som den sitter på plats hela dagen utan att bli tung och kakig eller lägga sig i fina linjer. Denna utjämnande flytande concealer gör allt — med mindre. Det här är nästa generations rena formula skapad med färre ingredienser än andra concealers, utan silikon, talk eller olja. Den är bevisad att förfina hudstrukturen, jämna ut synligheten av fina linjer och ljusa upp mörka ringar.NYCKELINGREDIENSERMineraltäckta micapärlor - Ljusar synbart upp huden för att minska synligheten av mörka ringar och ofullkomligheter. Extrakt av vit näckros - Hjälper till att lugna och återfukta för en jämn, plumpad look.Tillgänglig i 17 nyanser som passar alla hudtyper och hudtoner.Dermatologiskt testadOftalmologiskt testadBevisade resultat:-100% höll med om att den omedelbart täcker ofullkomligheter*-100% höll med om att den känns lättviktig på huden*-90% höll med om att den omedelbart ljusar upp under ögonen*-83% höll med om att den jämnar ut över tid***Baserad på en 1-veckas oberoende amerikansk konsumentstudie med 31 personer. **Baserad på en 1-veckas oberoende kanadensisk konsumentstudie med 30 personer. Passar hudton: Medium till lätt mörk kall nyans med rosig underton Produkten är:- Vegansk- 90,18% naturlig- Glutenfri- Sulfatfri- Talkfri- Silikonfri- Oljefri- Doftfri- Kemikaliefri- Alkoholfri- Cruelty FreeAnvändning: För att täcka mörka ringar: Välj en nyans 1-2 steg ljusare än din hudton. Applicera tre små prickar av concealer under ögonen med applikatorn. Jobba ut med fingertoppen eller Max imum Coverage Concealer Brush. Bygg efter behov för ökad täckning. För att täcka blemmor och ofullkomligheter: Väl en nyans som matchar din hudton.Applicera direkt på området med applikatorn, jobba sen ut med ringfingret eller Max Coverage Concealer Brush.Tips: Om du använder en flytande foundation applicera ORIGINAL Liquid Mineral Concealer efter din foundation. Om du använder en puderfoundation applicera ORIGINAL Liquid Mineral Concealer före din foundation. 6 ml
bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer Medium Tan 3.5N Neutral

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Lösögonfransar

Lösögonfransar från Catrice

Se alla produkter
Läppar

Läppar från Ere Perez

Se alla produkter
Eyeliner

Eyeliner från IDUN Minerals

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Pjur

Se alla produkter