Sidan innehåller annonslänkar

4-in-1 Sculpting Concealer, 3,8 g PÜR Concealer

Beställ 4-in-1 Sculpting Concealer, 3,8 g PÜR Concealer på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 4-in-1 Sculpting Concealer, 3,8 g PÜR Concealer inom kategorin Concealer.

Produktinformation

3,8 g, 4-in-1 Sculptning Concealer smälter in och osynliggör dina prickar, rodnader eller mörka ringar under ögonen. Medium till full täckning och många olika nyanser gör att det här är en produkt som passar alla.

Enkel att applicera med applikatorn. Fyra fördelar i en och samma produkt! Täcker, går att skugga med, ljusar upp och innehåller superfoods som ger huden näring.  Huvudingredienser Inkapslad retinol | Motverkar fina linjer och rynkor

Mild formula som kan användas både dag och natt. Energy Complex | Kombination av ginseng, grönt te och vitamin B som boostar hudens naturliga metabolism för klarare mer hälsosam hud.

Superfood-mix | Ger lyster och näring åt huden med bland annat gurkmeja och fläderbärsextrakt. Natriumhyaluronat | Bevarar fukten i huden.

Se gärna också

bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer Fair 1N Neutral

Original Liquid Mineral Concealer är en ultralätt krämig concealer med byggbar medium täckning som blurrar ofullkomligheter och är perfekt att använda under ögonen. Den hudvårdande formulan ger näring och återfuktar samtidigt som den sitter på plats hela dagen utan att bli tung och kakig eller lägga sig i fina linjer. Denna utjämnande flytande concealer gör allt — med mindre. Det här är nästa generations rena formula skapad med färre ingredienser än andra concealers, utan silikon, talk eller olja. Den är bevisad att förfina hudstrukturen, jämna ut synligheten av fina linjer och ljusa upp mörka ringar.NYCKELINGREDIENSERMineraltäckta micapärlor - Ljusar synbart upp huden för att minska synligheten av mörka ringar och ofullkomligheter. Extrakt av vit näckros - Hjälper till att lugna och återfukta för en jämn, plumpad look.Tillgänglig i 17 nyanser som passar alla hudtyper och hudtoner.Dermatologiskt testadOftalmologiskt testadBevisade resultat:-100% höll med om att den omedelbart täcker ofullkomligheter*-100% höll med om att den känns lättviktig på huden*-90% höll med om att den omedelbart ljusar upp under ögonen*-83% höll med om att den jämnar ut över tid***Baserad på en 1-veckas oberoende amerikansk konsumentstudie med 31 personer. **Baserad på en 1-veckas oberoende kanadensisk konsumentstudie med 30 personer. Passar hudton: Riktigt ljus neutral nyans med underton av persika Produkten är:- Vegansk- 90,18% naturlig- Glutenfri- Sulfatfri- Talkfri- Silikonfri- Oljefri- Doftfri- Kemikaliefri- Alkoholfri- Cruelty FreeAnvändning: För att täcka mörka ringar: Välj en nyans 1-2 steg ljusare än din hudton. Applicera tre små prickar av concealer under ögonen med applikatorn. Jobba ut med fingertoppen eller Max imum Coverage Concealer Brush. Bygg efter behov för ökad täckning. För att täcka blemmor och ofullkomligheter: Väl en nyans som matchar din hudton.Applicera direkt på området med applikatorn, jobba sen ut med ringfingret eller Max Coverage Concealer Brush.Tips: Om du använder en flytande foundation applicera ORIGINAL Liquid Mineral Concealer efter din foundation. Om du använder en puderfoundation applicera ORIGINAL Liquid Mineral Concealer före din foundation. 6 ml
bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer Fair 1N Neutral

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Foundation

Foundation från Clinique

Se alla produkter
Ögonbryn

Ögonbryn från Make Up Store

Se alla produkter
Läppstift

Läppstift från OFRA Cosmetics

Se alla produkter
Mascara

Mascara från Makeup Revolution

Se alla produkter