SACHAJUAN Anti-Pollution Conditioner 250 ml

Beställ SACHAJUAN Anti-Pollution Conditioner 250 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SACHAJUAN Anti-Pollution Conditioner 250 ml inom kategorin Conditioner.

Produktinformation

Sachajuan Anti-Pollution Balsam hjälper till att skydda håret mot de negativa effekter och skador som föroreningar åsamkar håret genom att skapa en skyddande yta på håret som minimerar risken att föroreningar får fäste. Innehåller en kombination av Grönt Te-extrakt och Fruktsyror (AHA) som ger håret fantastisk glans och en känsla av rent och fräscht hår som sitter i länge och gör att du kan tvätta håret mer sällan.

Med en mild, ljuvlig doft av lavendel. Aktiva IngredienserMed Ocean Silk Technology som vårdar och skyddar hårbotten samt ger fantastisk glans, Fruitbio - en kombination av grönt te-extrakt, äppelsyra, citronsyra och mjölksyra som effektiv stöter bort smuts, dåligt lukt och farliga partiklar, samt TED (Trisodium Ethylenediamine Disuccinate) som förhindrar missfärgningar på håret.

Applicera balsamet i vått hår efter schamponering med Anti-Pollution Shampoo för utredande och vårdande effekt. Skölj noggrant.250mlSACHAJUAN Anti-Pollution Conditioner 250 ml .

Produkter från kända varumärken
Hudvård

Hudvård från Trimb Healthcare AB

Se alla produkter
Nailhair

Nailhair från Poze Hairextensions

Se alla produkter
Multivitamin

Multivitamin från Active Care

Se alla produkter
Nagellack

Nagellack från OPI

Se alla produkter