Sidan innehåller annonslänkar

2 Wood, 50 ml Dsquared2 Parfym

Beställ 2 Wood, 50 ml Dsquared2 Parfym på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2 Wood, 50 ml Dsquared2 Parfym inom kategorin Damparfym.

Produktinformation

50 ml, Dsquared2 2 Wood är en modern och sofistikerad parfym för självsäkra,passionerade kvinnor och män. 2 Wood är inspirerad av trä och dess karaktär – kraftfulloch pålitlig med komplex unik struktur.

Doftens öppning är en fräsch gnistrande mix av citrusfrukter och aromatisk rosépeppar. Hjärtat övergår sedan i karismatiska tränoter av varm fyllig vetiver, fräscht cederträ och kådadoftande noter av silvergran.I basen återfinns beroendeframkallande noter av ambra och mysk, som dröjer sig kvar länge och ger parfymen en djup och mystisk karaktär.Toppnoter Cedrat, Primofiore citron, RosépepparextraktHjärtnoter Vetiver, Silvergran, CederträBasnoter Vegetabilisk ambra, Vulkanolid, Mysk .

Se gärna också

Idôle Nectar Eau de Parfum, 50 ml Lancôme Parfym

50 ml, Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.   Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet. Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle. Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.   Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.   Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.   Undvik att gnugga eller klappa huden efter att du har applicerat doften. Det bryter ner doften och får den att avta snabbare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Presentkit För Henne

Presentkit För Henne från Yankee Candle

Se alla produkter
Toning

Toning från Revlon

Se alla produkter
Utslätande effekt

Utslätande effekt från Wella SP

Se alla produkter
Ögon

Ögon från essence

Se alla produkter