Sidan innehåller annonslänkar

A Drop, 50 ml Issey Miyake Parfym

Beställ A Drop, 50 ml Issey Miyake Parfym på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A Drop, 50 ml Issey Miyake Parfym inom kategorin Damparfym.

Produktinformation

50 ml, En droppe som förstärker naturens skönhet. Issey Miyakes doft för kvinnor, A Drop d’Issey eau de parfum, är en inbjudan till att upptäcka naturens skönhet.

En eau de parfum med en blommig signatur som väver samman solvarm syren, krämig mandelmjölk och sensuell mysk. Med A Drop d’Issey har parfymören Ane Ayo skapat en modern doft byggd kring syren, en fyllig doft där natur möter teknologi.

A Drop d’Issey öppnar med damaskusros i sin renaste form. I hjärtat lyfts de blommiga inslagen av syren fram tillsammans med en aning av krämig mandelmjölk och apelsinblomma.

Doftens bas rundas av med cederträ och ett mysk-ackord byggt kring Ambrox Super och bio-vanillin. Den droppformade flaskan är utformad för att ligga platt, med en förstoringsglaseffekt som kombinerar det enkla i en perfekt rundad glasflaska.

En ”droppe inuti droppen” på flaskans baksida gör den lätt att hålla.   Vinnare i Swedish Beauty Awards 2022 Årets damdoft över 700kr Issey Miyake A drop d Issey "Den unika flakongen andas 90-talsmodern lyxkänsla samtidigt som doftens lätta och mjukt blommiga fräschör definitivt ligger mitt i nutiden, ner till minsta droppe." .

Produkter från kända varumärken
Läppstift

Läppstift från Rimmel

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från OGX

Se alla produkter
Elektrisk tandborste

Elektrisk tandborste från A Good Company

Se alla produkter
Lösögonfransar

Lösögonfransar från Artdeco

Se alla produkter