Sidan innehåller annonslänkar

A Drop Fraiche, 50 ml Issey Miyake Parfym

Beställ A Drop Fraiche, 50 ml Issey Miyake Parfym på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A Drop Fraiche, 50 ml Issey Miyake Parfym inom kategorin Damparfym.

Produktinformation

50 ml, När det första vårregnet faller, öppnar naturen upp sig och avslöjar sin sanna skönhet.  A Drop d"Issey Eau de Parfum Fraîche från Issey Miyake tar oss med på en härligt frisk och blommig doftresa till naturens hjärta. En droppe regn, fylld av energi och kraft, väcker naturen till liv och förfriskar alla element på sin väg.  Nya parfymen A Drop d"Issey Eau de Parfum Fraîche fångar resan av en regndroppe på våren vilket gör den till en alldeles unik doft - så långt ifrån den klassiska parfymerins normer.  OM DOFTEN EN BLOMMIG OCH UPPFRISKANDE AKVATISK SYREN Det vinnande syrenackordet i orginaldoften kvarstår i denna doft, men nu med en härligt uppfriskande, akvatisk twist.

Det unika regnackordet i doftens topp möter blommiga hjärtnoter av syren och damascenaros. Basnoter av vibrerande sandelträ, cederträ och mysk omsluter doften och ger den ett vackert djup.  DESIGNEN EN DROPPE Flaskan som skapats för A Drop D"IsseyEaude Parfum Fraîch behåller den ikoniska runda formen.

Den är förstärkt med en gradient som tonas från blått till grönt, vilket påminner om en vårregndroppe som faller från himlen in i hjärtat av den frodiga, gröna naturen.  Den droppformade flaskan är utformad för att ligga platt.  HÅLLBARHET OCH NATURLIGA INGREDIENSER På Issey Miyake är hyllandet av naturen inte bara en imaginär eller symbolisk sak. Flaskan är tillverkad av 5 % återvunnet glas och kartonaget som innehåller doften är tillverkad av kartong från hållbart förvaltade skogar.

Produkter från kända varumärken
Conditioner

Conditioner från Goldwell

Se alla produkter
Rouge

Rouge från Estée Lauder

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Jane Iredale

Se alla produkter
Ansiktsvatten

Ansiktsvatten från Kiehl's

Se alla produkter