Daniel Wellington

86 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Daniel Wellington? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Daniel Wellington. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Daniel Wellington så har du kommit rätt.
Sortera

Daniel Wellington

Hitta produkter inom kategorin Daniel Wellington till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Daniel Wellington.

Daniel är ett hebreiskt mansnamn (Daniy'el) (דניאל) med betydelsen 'Gud är min domare' eller 'Guds domare'. Daniel har använts som dopnamn i Sverige sedan 1200-talet men blev vanligt först efter reformationen. Daniel var en av profeterna i Gamla testamentet. Se Daniels bok. 1992 var Daniel det femte vanligaste tilltalsnamnet bland nyfödda pojkar. Det året fick 27 av 1 000 nyfödda Daniel som tilltalsnamn. Det var kulmen på en modevåg som började redan på 1960-talet. 31 december 2005 fanns det totalt 78 711 personer i Sverige med namnet, varav 51 247 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 888 pojkar namnet, varav 377 fick det som tilltalsnamn. En kortform är Danny. Namnsdag: 11 december. I fransk- och engelskspråkiga länder förekommer Daniel även som efternamn. På Balkan och i slaviska länder förekommer formen Danijel. Den persiska formen är Daniyal.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Daniel Wellington Iconic Link Emerald 40mm ADW00100427 - Herrklocka