Absolut Torr Extra Effective Antiperspirant Dab-On 35 ml

Beställ Absolut Torr Extra Effective Antiperspirant Dab-On 35 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Absolut Torr Extra Effective Antiperspirant Dab-On 35 ml inom kategorin Deodorant.

Produktinformation

Absolut torr är en extra effektiv antiperspirant som sätter stopp för svett och dålig lukt i upp till 7 dagar. Den rekommenderas till dig som besväras av kraftiga svettningar eller hyperhidros och som vill ha en säker och långvarig effekt.

Absolut torr innehåller aluminiumklorid, ett ämne som förhindrar svettning på de hudpartier där den appliceras. Formulan är fri från parfym.Absolut Torr Dab-on appliceras genom att duttas på huden.Bra att veta är att aluminiumklorid kan ge klåda och stickningar i huden om huden inte är helt torr.

Se gärna också

Lavilin 72h Deo Stick Sport Probiotic 60 ml -11%

Lavilin 72 h Sport är ett deostick med probiotika som motverkar lukt i armhålorna i upp till 72 timmar. Deodoranten är fri från aluminiumklorid, alkohol och parabener. Den innehåller inte heller bikarbonat eller alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på.Lavilins koncept är grundat på probiotika som passar känslig hy. Det är goda bakterier som skapar en viss miljö på huden som motverkar illaluktande bakterier och håller dem borta i upp till 3 dagar! Deosticket är lätt att applicera, kladdar inte och lämnar inga vita fläckar. Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt, träna, simma, sporta, osv. vilket passar särksilt bra för idrottare. Formulan tillåter din hy att andas och därmed fortsätter alla biologiska processer fungera som de ska.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sheet Mask

Sheet Mask från Garnier

Se alla produkter
Peeling

Peeling från Eminence Organics

Se alla produkter
Hälsovård

Hälsovård från Addeira Pharmaceuticals AB

Se alla produkter
Rengöringsskum

Rengöringsskum från Sensai

Se alla produkter