Absolut Torr Extra Effective Antiperspirant Roll-on 25 ml

Beställ Absolut Torr Extra Effective Antiperspirant Roll-on 25 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Absolut Torr Extra Effective Antiperspirant Roll-on 25 ml inom kategorin Deodorant.

Produktinformation

Absolut torr är en extra effektiv antiperspirant som sätter stopp för svett och dålig lukt i upp till 7 dagar. Den rekommenderas till dig som besväras av kraftiga svettningar eller hyperhidros och som vill ha en säker och långvarig effekt.

Absolut Torr innehåller aluminiumklorid, ett ämne som förhindrar svettning på de hudpartier där den appliceras. Den hjälper mot alla typer av svettningar som till exempel armsvett, handsvett och fotsvett.

Formulan är fri från parfym.Bra att veta är att aluminiumklorid kan ge klåda och stickningar i huden om huden inte är helt torr. Se därför till att torka ordentligt innan du applicerar Absolut Torr. .

Se gärna också

AURELIA LONDON Botanical Cream Deodorant 50 g -20%

Aurelia Botanical Cream Deodorant är en naturlig och aluminumfri deodorant, som är otroligt effektiv och verkligen fungerar. Denna kräm förvandlas till en pulverkonsistent när produkten appliceras. Det superfina pulvret härstammar från olika växter såsom, antimikrobiella arrowrot och kaolin vilka blir osynliga på huden och absorberar din naturliga svett under hela dagen. Det behåller sin torrhet och därmed hämmas bakterier, vilket resulterar i en fräsch känsla som består länge. Sheasmör återfuktar huden, eteriska oljor så som tea-tree, eucalyptus och pepparmint har antispetiska och antibakteriella egenskaper. Lavendel och bergamott lämnar en lätt och behaglig doft. Produkten togs fram för att Aurelia ville erbjuda ett naturligt alternativ för dem som inte vill använda produkter med aluminium.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Body Lotion

Body Lotion från estelle & thild

Se alla produkter
Ögon

Ögon från GlossGods Cosmetics

Se alla produkter
Personlig vård

Personlig vård från Addeira Pharmaceuticals AB

Se alla produkter
Toner

Toner från Klairs

Se alla produkter