Absolut Torr Extra Effective Antiperspirant Wipes 10 st

Beställ Absolut Torr Extra Effective Antiperspirant Wipes 10 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Absolut Torr Extra Effective Antiperspirant Wipes 10 st inom kategorin Deodorant.

Produktinformation

Absolut torr är en extra effektiv antiperspirant som sätter stopp för svett och dålig lukt i upp till 7 dagar. Den rekommenderas till dig som besväras av kraftiga svettningar eller hyperhidros och som vill ha en säker och långvarig effekt.Absolut torr innehåller aluminiumklorid, ett ämne som förhindrar svettning på alla hudpartier där den appliceras.

Just servetterna passar extra bra för områden som ryggen, handflatorna, fotsulorna, armvecken eller armhålorna. Formulan är fri från parfym.

Absolut Torr wipes fungerar på samma sätt som Dab-on och är ett smidigt sätt att fräscha upp sig när man är ute på språng. Bra att veta är att aluminiumklorid kan ge klåda och stickningar i huden om huden inte är helt torr.

Se gärna också

BRUNS Deodorant Nº08 60 ml

Bruns Deodorant Nº08 är en ekologisk deodorant som kan appliceras dagligen eller vid behov. Helt fri från alkohol, parabener och aluminumklorid. Effektiv mot oönskad doft utan att irritera huden. Deon innehåller effektiva naturliga ingredienser som motverkar oönskad doft och eliminerar bakterier. Produkten torkar snabbt in och håller dig fräsch hela dagen.Bruns bästsäljande doft - rosmarin och bark!Deodorant Nº08 har vunnit flera priser för sin unika och effektiva sammansättning. Bland annat fick den första pris för bästa naturliga deodorant av Global Green Beauty Awards 2021. Utan skadliga ingredienserAlla BRUNS deodoranter är certifierade av Grön Salong. Det innebär att produkten inte innehåller onödiga ingredienser som påverkar dig eller vår miljö.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hårolja

Hårolja från Aussie

Se alla produkter
Ögonkräm

Ögonkräm från Mario Badescu

Se alla produkter
B-vitamin

B-vitamin från WellAware

Se alla produkter
BBCCDD-Cream

BBCCDD-Cream från Makeup Revolution

Se alla produkter