Sidan innehåller annonslänkar

3 Filled Votive Signature Gift Set, Yankee Candle Doftljus

Jämför produkt 3 Filled Votive Signature Gift Set, Yankee Candle Doftljus online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3 Filled Votive Signature Gift Set, Yankee Candle Doftljus i kategorin Doftljus här hos oss.

Produktinformation

Ett giftset med tre ljuvliga doftljus á 37g. I detta set får du dofterna White Spruce & Grapefruit, Silver Birch & Pine samt Smoked Vanilla & Cashmere.

Se gärna också

Replica Beach Vibes Candle, 165 g Maison Margiela Doftljus -25%

165 g, Återuppliva dina minnen och förvandla stämningen i alla rum med doftljuset Beach Vibes. En behaglig promenad längs havet. Känn hur sanden gnuggar fötterna och vågorna nuddar benen medan en varm bris rufsar om håret. Solen smeker din salta hud. Beach Walk är en doft som för tankarna till en sommardag med strålande noter av bergamott, kokosmjölk, mysk, rosépeppar och ylang-ylang.Maison Margiela är ett modehus som grundades 1988 av Martin Margiela. Det parisiska modehuset skapar unikt mode och underbara doftersom blir till meningsfull konst snarare än en personlig kult. Maison Margiela har bland annat utsetts till ett framåttänkande och coolt modemärke och de designar haute couture, prêt-à-porter-kollektioner för dam och herr, läderprodukter, skor, smycken, parfymer, inredningsdesign och den moderna kollektionen MM6.1994 introducerade Maison Margiela de första Replica-modeplaggen: plagg och accessoarer handplockade från hela världen och återskapade med stor noggrannhet, karaktär och charm.Varje plagg har en särskild etikett inuti som beskriver ursprung och period.2012 utvidgade Maison Margiela det här unika konceptet med en doftkollektion som framkallar dofterna som ligger dolda djupt i våra minnen. Därefter följde en samling doftljus.Replica-kollektionen består av tidlösa dofter och doftljus som lockar fram personliga minnen och väcker känslor.FRÅN MINNEN TILL DOFTER:Replica-kollektionen består av tidlösa och omvälvande dofter och doftljus som lockar fram personliga minnen och våra personliga historier: de vi har upplevt och de som väntar. I enlighet med sin ”kreativa kollektiva” inställning samarbetar Maison Margiela med de bästa parfymörerna som har valts ut för sin genuina koppling av minne och dofter. De blir stimulerade av det konstnärliga resultatet av att komponera en doft som en universell inbjudan att väcka, hylla och dela oförglömliga känslor.I linje med Maisons Margielas minimalistiska inställning är Replica-flaskan enkel men samtidigt sofistikerad. En bomullsetikett påminner om de etiketter som används på kläder och accessoarer i Replica-kollektionen, och identifierar varje doft.Ljus och brinntid:Replica-ljusen tillverkas i Frankrike med en sofistikerad tillverkningsprocess som använder högkvalitativt vax och har en brinntid på 40–41 timmar utan att vaxet försämras.Gör så här:Första gången du tänder ett doftljus ska du låta det brinna i minst en timme tills allt vax på ytan har smält. Det hjälper ljuset att smälta jämnt under hela användningstiden.Låt doftljusen brinna i 3–4 timmar åt gången.Släck lågan med en ljussläckare och undvik att blåsa ut lågan.Trimma veken mellan varje användningstillfälle för att få en längd på 3–5 mm.Placera om veken när du har blåst ut lågan.Placera aldrig ett levande ljus i drag eller på en yta av glas, trä eller marmor.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Extremespray

Extremespray från Wella Styling

Se alla produkter
Mascara

Mascara från essence

Se alla produkter
Läppar

Läppar från Jack Black

Se alla produkter
Läppar

Läppar från RMS Beauty

Se alla produkter