Dosett och tablettdelare

10 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Dosett och tablettdelare, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Dosett och tablettdelare. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Dosett och tablettdelare går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Dosett och tablettdelare

Hitta produkter inom kategorin Dosett och tablettdelare till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Dosett och tablettdelare.

Dosett är en förvaringsbehållare, tillverkad i plast, som används för att underlätta dosering av läkemedel i form av tabletter eller kapslar. Dosett är inte konstruerad för stolpiller eller flytande läkemedel. Dosett är ett registrerat varumärke tillhörande Swereco Group , Stockholm. Bara för att ett läkemedel är i form av en tablett och/eller en kapsel, så betyder det inte per automatik att läkemedelet kan förvaras i en dosett. Detta då vissa läkemedel är fuktkänsliga och/eller ljuskänsliga, och bör därför endast förvaras i dess originalförpackning. Denna information står oftast i bipacksedeln och/eller på FASS.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Vortex munstycke 1 st