Eksem UtslagTorr Hud

2 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Eksem UtslagTorr Hud? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Eksem UtslagTorr Hud. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Eksem UtslagTorr Hud så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Eksem UtslagTorr Hud

Hitta produkter inom kategorin Eksem UtslagTorr Hud till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Eksem UtslagTorr Hud.

Eksem är en icke smittsam hudsjukdom som orsakas av nedsatt barriärfunktion och inflammation i överhuden. Eksem är en så kallad dermatit, och begreppet eksem används om flertalet hudutslag som karakteriseras av rodnad, svullnad, klåda och torrhet, och eventuell skorpbildning, blåsbildning, fjällning, bristningar och blödningar. Läkta sår kan ibland få en avvikande färg, men ärrbildning är sällsynt.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel 250 ml