A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Hård - Kompatibel med Philips Eltandborstar - 4 st

Jämför produkt A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Hård - Kompatibel med Philips Eltandborstar - 4 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A Good Company Eltandborsthuvud Bambu Hård - Kompatibel med Philips Eltandborstar - 4 st i kategorin Elektrisk tandborste här hos oss.

Produktinformation

Tandborsthuvuden som är kompatibla med Philips eltandborstar. Tillverkade av bambu och med hårda borststrån.

Var med och stötta zero waste och plastrevolutionen! Förpackningen är gjord av bambupapper Genom att köpa en produkt från A Good Company stöttar du A Good Foundation, som jobbar för att förhindra klimatförändringarna. .

Se gärna också

Oral-B CrossAction Tandborsthuvud CleanMaximiser-teknologi 6 st -5%

Som ett av Oral-B:s refillborsthuvuden i premiumsegmentet har CrossAction-borsthuvudet 16 graders perfekt vinklade borststrån för att angripa plack och avlägsna upp till 100 % mer plack jämfört med en vanlig manuell tandborste.CrossAction-tandborsthuvuden är utvecklade med CleanMaximiser-teknologi som gör att bortstråna växlar färg från grönt till gult när det är dags att byta ut borsthuvudet för optimal borsthuvudprestanda och bästa möjliga rengöring. De unika borststråna når djupt in mellan tänderna för att avlägsna plack och göra hela din mun renare än med en vanlig manuell tandborste.Passar till alla Oral-B-handtag, utom Pulsonic och iO.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter
Hårinpackning

Hårinpackning från Nanoil

Se alla produkter
Highlighter

Highlighter från Lorac

Se alla produkter
Eyeliner

Eyeliner från Maybelline New York

Se alla produkter