Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Color Pen Eyeliner 137

Jämför produkt 3INA The Color Pen Eyeliner 137 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The Color Pen Eyeliner 137 i kategorin Eyeliner här hos oss.

Produktinformation

En eyeliner i form av en färgpenna för spontana, konstnärliga och precisa färgglada linjer. Denna högpigmenterade eyeliner håller länge och är perfekt för den som älskar precision och färg.

Se gärna också

Lancôme Autre Eye Liner 24H Drama Liquid Pencil 4

Lancôme 24H Drama Liquid Pencil. Skapa dramatiska ögonlooker som håller hela dagen med Up to 24H Drama Liqui-Pencil eyeliner. Denna smidiga gel-eyelinerpenna ger en intensiv och långvarig färgeffekt i ett enda tag och kommer med flera olika finishes i matt, metallic eller glitter. Denna hållbara eyeliner har med sin unika gelformula samma intensiva färgeffekt som en flytande eyeliner och är samtidigt lika enkel att applicera som en penna. Formulan innehåller rikligt med rena färgpigment och kan suddas direkt efter applicering. Den torkar sedan snabbt och när den väl har fixerats sitter den där den ska utan att smeta ut eller färga av sig, vilket ger extrem hållbarhet. Applicera eyelinern med lätta tag om du vill ha en tunn, exakt linje eller sudda den omedelbart för att skapa en ögonskuggs- eller smokey eye-effekt. – Dubbelt polymerkomplex som gör att formulan sitter bra mot huden och inte flagnar (24 timmars hållbarhet, vattenfast)  – En flyktig, smidig olja tillför näring och intensitet åt färgpigmenten som lägger sig på ögonlocket  – Mjuka vaxer smälter på huden och gör formulan krämig, smidig och enkel att applicera  – Berikad med flyktiga, smidiga oljor för att ge en härlig, sammetslen känsla som varar hela dagen - Applicera eyelinern så nära fransarna som möjligt om du vill ha en tunn linje och bygg på flera lager för att skapa en dramatisk cat eye- eller smokey eye-makeuplook. - Använd spetsen på pennan för att fylla i eventuella glapp luckor mellan fransarna. - Sudda direkt efter applicering när du vill skapa en mjuk eller smokey eye-look eftersom denna gel-eyeliner är otroligt vattenfast och torkar snabbt. Experttips! Om du har bruna ögon kan du prova varma och gyllene nyanser som blått (#6 Parisian Night), violett (#7 Purple Cabaret) och blågrönt (#5 Seine Sparkles). Om du har gröna ögon, markera den nedre fransraden med svart för att kompensera för eventuella rödaktiga nyanser i huden och testa lila (#7 Purple Cabaret), oliv (#3 Green Metropolitan) och koppar (#2 French Chocolate). Om du har blå ögon kan du prova bruna och bronsfärgade nyanser samt guld (#4 Leading Lights) eller marinblå (#6 Parisian Night).
Lancôme Autre Eye Liner 24H Drama Liquid Pencil 4

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Munskölj

Munskölj från Ecodenta

Se alla produkter
Hårstyling

Hårstyling från WELLA

Se alla produkter
Läppenna

Läppenna från Maybelline New York

Se alla produkter
Ansiktsvård

Ansiktsvård från Peter Thomas Roth

Se alla produkter