Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Color Pen Eyeliner 575

Jämför produkt 3INA The Color Pen Eyeliner 575 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The Color Pen Eyeliner 575 i kategorin Eyeliner här hos oss.

Produktinformation

En eyeliner i form av en färgpenna för spontana, konstnärliga och precisa färgglada linjer. Denna högpigmenterade eyeliner håller länge och är perfekt för den som älskar precision och färg.

Se gärna också

Mineralist Lasting Eyeliner Aquamarine, 0.35 g bareMinerals Eyeliner -25%

0.35 g, Mineralist Lasting Eyeliner är en vattenfast eyeliner som levererar högpigmenterade färger i ett enda svep med upp till 12-timmars hållbarhet. Den finns tillgänglig i rad matta och metalliska nyanser som enkelt och jämnt gilder på ögonlocket, utan att dra i den känsliga huden. Linern håller sig krämig nog för att kunna tonas ut och fixerar sig sen för en finish med lång hållbarhet.Mineralist Lasting Eyeliner innehåller avokadoolja och aloe vera som är närande och lugnande.- Vegansk- Fri från silkoner, formaldehyd, syntetiska dofter och gluten- Lång hållbarhet- Vattenfast- Färgar inte av sig- Kladdar inte- Miljövänlig förpackning- Säker att använda på vattenlinjen- Dermatologiskt testad- Oftalmologiskt testad- Passar kontaktlinsbärareNyansbeskrivning: Koppar (metallisk)Användning:För precis definition:Applicera eyeliner längst med övre franslinjen från inre ögonvrån och jobba dig utåt, så nära fransroten som möjligt. Följ ögats naturliga form och förläng bara precis utanför den yttre vrån. Tips: Luta huvudet lätt bakåt och lyft försiktigt huden ovanför ögonbrynet för att lättare se ditt ögonlock och nå din franslinje medan du applicerar.För en enkel vingad liner:För att addera en vinge, förläng din eyeliner förbi yttre ögonvrån uppåt/utåt i vinkel mot ögonbrynets slut. Fyll i kanten för en tjockare vinge. Tips: En vinklad makeupborste kan användas för en mer precis vinge.För en sotad look:Dra en tjock linje längst med övre franslinjen, så nära fransroten som möjligt. Sudda linjen och tona ut kanterna med en liten, avsmalnande borste. Upprepa längst med nedre franslinjen. Tips: För ytterligare intensitet, addera mer liner längst med vattenlinjen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Leave-In

Leave-In från Four Reasons

Se alla produkter
Ansiktsmask

Ansiktsmask från Sanctuary

Se alla produkter
Hårsnoddar

Hårsnoddar från Corinne

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från GREAT EARTH

Se alla produkter