1-TDC 1-TDC Oral Health & Mobility 120 st

Jämför produkt 1-TDC 1-TDC Oral Health & Mobility 120 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 1-TDC 1-TDC Oral Health & Mobility 120 st i kategorin Foder tillskott här hos oss.

Produktinformation

1-TDC Oral Health & Mobility är en smaklig fettsyrapasta för hundar och katter som lider av problem med oral eller ledhälsa. Den patenterade sammansättningen av förestrade fettsyror har en kliniskt beprövad effekt vid oral hälsa och är lätt att använda. .

Se gärna också

TRIKEM WorkingDog Max MSM 450 g -20%

WorkingDog är en serie tillskott speciellt utvecklat för aktiva, arbetande hundar inom jakt, bruk, drag och agility med mera.Hårt arbetande hundar är elitidrottare där långsiktig prestation kräver rätt balans av många näringsämnen, vitaminer, mineraler och spårämnen. Uppstår brister hanterar kroppen med lägre aktivitet och längre återhämtning. Tillför man de ämnen som saknas kommer kroppen att kunna prestera mer under en längre tid.MSM är kroppens svavelkälla som medverkar till cellernas förmåga till utbyte av näringsämnen och slaggprodukter via blodet. Vid MSM-brist försämras utbytet och hunden får lägre mjölksyratröskel med sämre prestationsförmåga. Musklernas återhämtning tar också längre tid. Organiskt svavel är något som finns i varje cell i kroppen, med andra ord en av de viktigaste komponenterna för en väl fungerande kropp.Max MSM+ är formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget. Max MSM+ innehåller inget socker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Eau De Toilette Herr

Eau De Toilette Herr från Armani

Se alla produkter
Ögonbrynsgel

Ögonbrynsgel från Maybelline

Se alla produkter
Värmeskydd

Värmeskydd från ghd

Se alla produkter
Shower Gel

Shower Gel från Acqua Di Parma

Se alla produkter