1-TDC 1-TDC Oral Health & Mobility 60 st

Jämför produkt 1-TDC 1-TDC Oral Health & Mobility 60 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 1-TDC 1-TDC Oral Health & Mobility 60 st i kategorin Foder tillskott här hos oss.

Produktinformation

1-TDC Oral Health & Mobility är en smaklig fettsyrapasta för hundar och katter som lider av problem med oral eller ledhälsa. Den patenterade sammansättningen av förestrade fettsyror har en kliniskt beprövad effekt vid oral hälsa och är lätt att använda. .

Se gärna också

Svenska DjurApoteket Omega-3 180 st

Svenska DjurApotekets Omega-3 med fettsyror från fisk (viltfångad anjovis och sardin) har en positiv effekt på huden, mag-tarmkanalen, njurfunktionen, synen, hjärt-kärlsystemet och rörligheten i lederna.Fiskolja är den viktigaste källan till de livsnödvändiga Omega3 fettsyrorna EPA och DHA som är viktiga för kroppens celler, bidrar till broskets uppbyggnad, nervsystem, blodet, hud/pälsbildning samt musklernas rörlighet. Från Omega3 fettsyran EPA lagrar kroppens celler egna aktiva signalämnen som har direkt inverkan på immunförsvaret och har en inflammationsreglerande effekt.Till en hund eller katt ska energin komma från animaliskt fett för bästa fysiska förutsättningar och komplett näringsupptag. Energi från animaliskt fett är en av de viktigaste resurserna för att komma igång med ett nedsatt immunförsvar tillsammans med proteiner, mineraler och vitaminer.Vanliga användningsområden:- Motverkar mjäll, matt päls och torr hud- Stimulerar njurfunktion- Stimulerar immunförsvaret- Minskar klåda- Motverka ledproblem och främjar rörlighet

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Concealer

Concealer från KimChi Chic

Se alla produkter
Läppenna

Läppenna från Max Factor

Se alla produkter
Ögonbrynspenna

Ögonbrynspenna från SWEED

Se alla produkter
Herrparfym

Herrparfym från Paco Rabanne

Se alla produkter