Sidan innehåller annonslänkar

AC3 Comfort Applikator Gel 45 ml

Beställ AC3 Comfort Applikator Gel 45 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AC3 Comfort Applikator Gel 45 ml inom kategorin Förlossning.

Produktinformation

AC3 Comfort är en gel som behandlar och förebygger olika ändtarmsbesvär som till exempel hemorrojder, klåda, irritation och sprickor i området kring ändtarmen. Det bioaktiva komplexet 2QR neutraliserar skadliga bakterier, underlättar den naturliga läkningsprocessen och mjukgör huden.

Ac3 Comfort har även en god smörjande effekt vilket underlättar toalettbesök.AC3 Comfort hjälper till att förebygga uppkomsten av hemorrojder och sprickor. Efter applicering uppstår även en svalkande effekt som lindrar klåda och irritation.Gelen kan användas både under graviditet och efter förlossningen då det är vanligt förekommande med ändtarmsbesvär.Oparfymerad och fettfri gel. .

Se gärna också

Multi-Mam After-Birth Spray 75 ml -34%

Multi-Mam After-Birth Spray lugnar, skyddar, mjukgör och återfuktar den känsliga huden och slemhinnan i det yttre intimområdet, som ofta är känsligt efter förlossning. Produkten stödjer hudens naturliga återhämtningsprocess. Den praktiska och hygieniska sprayen ger en fin mist och kan användas i alla vinklar, även upp och ner (360 grader). Multi-Mam After-Birth Spray har en mild, vegansk formula baserad på naturliga ingredienser så som Rosa centifolia, Albatrellus ovinus och Aloe vera. Parfymfri med neutral doft. Dermatologiskt testad.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Shower Gel

Shower Gel från Treaclemoon

Se alla produkter
Parfym

Parfym från Juicy Couture

Se alla produkter
Färginpackningar

Färginpackningar från Liance

Se alla produkter
Elektronik

Elektronik från BEURER

Se alla produkter