Sidan innehåller annonslänkar

AC3 Comfort Tub & Applikator 30g gel

Jämför produkt AC3 Comfort Tub & Applikator 30g gel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AC3 Comfort Tub & Applikator 30g gel i kategorin Förlossning här hos oss.

Produktinformation

AC3 Comfort är en gel som används för behandling av olika ändtarmsbesvär som till exempel hemorrojder, klåda, irritation och sprickor i området kring ändtarmen. Det bioaktiva komplexet 2QR neutraliserar skadliga bakterier, underlättar den naturliga läkningsprocessen och mjukgör huden.

Ac3 Comfort har även en god smörjande effekt vilket underlättar toalettbesök.AC3 Comfort hjälper till att förebygga uppkomsten av hemorrojder och sprickor. Efter applicering uppstår även en svalkande effekt som lindrar klåda och irritation.

Gelen kan användas både under graviditet och efter förlossningen då det är vanligt förekommande med ändtarmsbesvär. Oparfymerad och fettfri gel. .

Se gärna också

AC3 Comfort Applikator 45 ml gel -10%

AC3 Comfort är en gel som behandlar och förebygger olika ändtarmsbesvär som till exempel hemorrojder, klåda, irritation och sprickor i området kring ändtarmen. Det bioaktiva komplexet 2QR neutraliserar skadliga bakterier, underlättar den naturliga läkningsprocessen och mjukgör huden. Ac3 Comfort har även en god smörjande effekt vilket underlättar toalettbesök.AC3 Comfort hjälper till att förebygga uppkomsten av hemorrojder och sprickor. Efter applicering uppstår även en svalkande effekt som lindrar klåda och irritation.Gelen kan användas både under graviditet och efter förlossningen då det är vanligt förekommande med ändtarmsbesvär.Oparfymerad och fettfri gel.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Body lotion

Body lotion från Kerstin Florian

Se alla produkter
Bodylotion

Bodylotion från Women'secret

Se alla produkter
Hårolja

Hårolja från Moroccanoil

Se alla produkter
Primer

Primer från Shiseido

Se alla produkter