Sidan innehåller annonslänkar

Happy Feet Kit, 157 g Kocostar Fotvård

Beställ Happy Feet Kit, 157 g Kocostar Fotvård på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Happy Feet Kit, 157 g Kocostar Fotvård inom kategorin Fotvård.

Produktinformation

157 g, Detta paket innehåller de perfekta produkterna för att hålla huden på dina fötter mjuk och le. Med hjälp av de två bästsäljande KOCOSTAR produkter Foot Moisture Pack och Foot Peeling Pack kan du ge dina fötter den vård de behöver.

Perfekta produkter för hemma-spa stunder. Foot Moisture Pack x2 - Återfuktande fotmask som innehåller återfuktande och lugnande sheasmör,araganolja och aloe vera.

Foot Peeling Pack x1 - Fotpeelingsstrumpor som trollar torra fötter till mjuka och lena. Innehåller AHA-syror som har naturlig peelingsefferkt.

Se gärna också

CCS Exfolierande Fotsockor

CCS Exfolierande Fotsockor är en intensiv fotkur och ett enkelt, säkert och smärtfritt sätt att ta bort förhårdnader samtidigt som huden mjukgörs och återfuktas.1 par plaststrumpor med 50 ml vätskaTar effektivt bort förhårdnader och mycket torr hudInnehåller en kombination av fruktextrakt, mjölksyra och salicylsyraEfter endast en användning blir fötterna mjuka och lena.En intensiv fotkurCCS Exfolierande Fotsockor innehåller en kombination av fruktextrakt, mjölksyra och salicylsyra som är exfolierande (peelande) för huden.Hur fungerar det?Efter tre-fyra dagar börjar gammal hud att falla bort och fötterna blir mjuka och lena. Fjällningen kommer nu att pågå under fötterna. Processen att avlägsna hud pågår i upp till 14 dagar. Dra inte av hudflagorna då det kan skada huden. Låt istället skinnet få lossna av sig själv. Under den pågående fotkuren rekommenderas strumpor på natten för att undvika hudflagor i sängen.AnvändningFörsiktighet: Använd inte Exfolierande Fotsockor vid öppna sår, klåda eller andra hudirritationer. Använd inte om du är allergisk eller överkänslig mot någon av de ingående ingredienserna. Diabetiker bör konsultera sin läkare innan användning. Rekommenderas inte till barn under 12 år.1 par
CCS Exfolierande Fotsockor

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Glidmedel

Glidmedel från RFSU

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från NYX

Se alla produkter
Rumsdoft

Rumsdoft från L:A Bruket

Se alla produkter