Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 24h Foundation 621

Beställ 3INA The 24h Foundation 621 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The 24h Foundation 621 inom kategorin Foundation.

Produktinformation

Felfri hy från morgon till kväll! En perfekt foundation för morgonmänniskor och nattugglor som håller dygnet runt! 24H Foundation är vattenfast och har en medelhög till hög täckningsgrad Den har en naturlig, matt finish, håller i 24 timmar och finns i 26 olika nyanser.

24H Foundation är redo när du är det! Formulan är cruelty-free, vegansk och tillverkad i Europa.AnvändningAnvänd först en primer för ett intensivare resultat Applicera foundation med fingertopparna eller med en borste eller blender sponge för en mer professionell finish.30 ml3INA The 24h Foundation 621 .

Se gärna också

bareMinerals barePRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20, 30 ml bareMinerals Foundation -25%

30 ml, BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 är en flytande mineralfoundation. Den har 24 timmars hållbarhet och vårdar huden samtidigt som den levererar högpresterande täckning. Dessutom förbättrar den hudstrukturen omedelbart men även på sikt*.Med sin naturligt sammetsmatta finish och behagliga, krämiga konstistens känns BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 som en andra hud. Den ger full täckning men låter samtidigt huden andas.Mineral Lock™ Long-Wear formulan ger dig 24 timmar med perfekt täckning. Teknologin härmar hudens naturliga lipider som blir ett med din hy och ger den långa hållbarheten, så att du ser fantastisk ut från morgon till kväll!Denna foundation är vattenresistent och innehåller även papayaenzymer som exfolierar milt och förbättrar hudens struktur. Bambuextrakt hjälper till att blurra ofullkomligheter på hudytan (tänk filter-effekt). Fysikaliskt UV-skydd SPF 20 skyddar din hud.Fri från olja och doft. Dermatologiskt- och allergitestad. Ej portilltäppande.* I en oberoende klinisk studie med 31 kvinnor såg 100% av deltagarna en förbättring av hudstrukturen med 36 % efter den första veckan.Nyansbeskrivning: Ljus hud med varm tonAnvändning:För bästa resultat använd Luxe Performance Brush, som är speciellt framtagen för den krämiga formulan i BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation. 1. Pumpa ut foundation på handryggen. Börja med ett pump för medium täckning och önskar du full täckning tar du ett pump till. 2. Plocka upp foundation med borsten. 3. Börja applicera i mitten av ansiktet och jobba dig utåt med korta svepande rörelser. 4. Jobba ut ordentligt vid käklinjen och hårfästet för att skapa en jämn övergång för att inte få en skarp makeupkant.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hårvax

Hårvax från Nõberu

Se alla produkter
Rouge

Rouge från NYX

Se alla produkter
Rengöringsservetter

Rengöringsservetter från LastObject

Se alla produkter
Nageldekorationer

Nageldekorationer från Love'n Layer

Se alla produkter