Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 24h Foundation 672

Beställ 3INA The 24h Foundation 672 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The 24h Foundation 672 inom kategorin Foundation.

Produktinformation

Felfri hy från morgon till kväll! En perfekt foundation för morgonmänniskor och nattugglor som håller dygnet runt! 24H Foundation är vattenfast och har en medelhög till hög täckningsgrad Den har en naturlig, matt finish, håller i 24 timmar och finns i 26 olika nyanser.

24H Foundation är redo när du är det! Formulan är cruelty-free, vegansk och tillverkad i Europa.AnvändningAnvänd först en primer för ett intensivare resultat Applicera foundation med fingertopparna eller med en borste eller blender sponge för en mer professionell finish.30 ml3INA The 24h Foundation 672 .

Se gärna också

BarePro 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation, 8 g bareMinerals Foundation -25%

8 g, Denna viktlösa pressade puderfoundation ger full täckning med 16 timmars hållbarhet. Formulan är resistent mot både svett och hög luftfuktighet och färgar inte av sig. Den ger 24 timmars kontroll av olja och blank hud och lämnar den med en naturligt matt finish — utan att täppa till porer eller orsaka utbrott. Formulan slätar omedelbart ut din hud samtidigt som den förbättras över tid. Faktum är att du efter bara två veckor* får en jämnare hudton och efter 4 veckor* en slätare hudstruktur. BarePro 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation är vegansk, talkfri och skapad med rena, naturligt framställda ingredienser som ananaskomplex som hjälper till att klarna upp och jämna ut huden, pionextrakt och skvalan från sockerrör som återfuktar och ger näring. Till skillnad från traditionella puderfoundations, som kan lägga sig i veck och linjer och bli kakiga på huden, är BAREPRO Powder Foundation skapad med en innovativ ”wet/dry”-teknik vilken gör att formulan förblir mjuk och krämig. Denna unika formula gör också att du kan applicera din foundation både torr och blöt med en borste eller den medföljande svampapplikatorn. Torr applikation är optimal om du har en normal, kombinerad eller oljig hud samt för touch-ups under dagen. Om du har torr hud, använd en fuktig svamp eller borste för en ultrakrämig, mjuk, jämn applikation. • Hudtonen ser jämnare ut efter bara 2 veckor* • Hudstrukturen är synbart slätare efter bara 4 veckor* • Ger 24-timmars kontroll av olja och blankhet • 94% sa att den omedelbart reducerade synligheten av olja^ • 91% sa att den var behaglig att bära under hela dagen^ • 90% sa att den jämnade ut hudtonen^ *Baserat på en klinisk studie med 47 deltagare ^Baserat på en konsumentstudie med 105 deltagare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Puder

Puder från OFRA Cosmetics

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från NORDBO

Se alla produkter
Eyeliner

Eyeliner från Bobbi Brown

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Manic Panic

Se alla produkter