Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 3 in 1 Foundation 201

Beställ 3INA The 3 in 1 Foundation 201 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The 3 in 1 Foundation 201 inom kategorin Foundation.

Produktinformation

Tre produkter i en smart storsäljare. Den fungerar som primer, concealer och foundation.

Finns i 24 nyanser som håller länge och ger dig en perfekt look på ett ögonblick. 12-timmars formula.

Medelhög täckningsgrad. Naturlig finish.

SPF15. Vattenfast.AnvändningApplicera 3 in 1 Foundation i mitten av ansiktet och arbeta utåt med fingertopparna, All in One Brush eller The Foundation Brush.30 ml3INA The 3 in 1 Foundation 201 .

Se gärna också

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation, 10 g bareMinerals Foundation -30%

10 g, BAREPRO Performance Wear Powder Foundation är en pressad mineralfoundation som levererar full täckning med matt finish och sitter på plats i upp till 12 timmar*.Denna foundation är formulerad med 90% naturliga ingredienser så som vitaminer och mineraler och ger dig en byggbar täckning som låter huden andas. Oavsett om du är en erfaren makeupanvädare eller en nybörjare uppnår du enkelt en fantastisk "glam coverage".BAREPRO är skapad för att prestera på topp, därför främjar denna foundation hudens klarhet, minskar synligheten av porer och motverkar blankhet. Formulan är silkesmjuk och har en viktlös känsla, täpper inte till porer eller orsakar utbrott.Här får du en skräddarsydd täckning utan vare sig kakigt utseende eller känsla och du kan enkelt gå från en lättare dagsmakeup till en mer täckande kvällsmakeup med en snabb touch-up. Dermatologiskt- och allergitestad. Ej portilltäppande.*Baserad på en oberoende klinisk studie med 32 kvinnor. Nyansbeskrivning: Djupt mörk hud med kall tonAnvändning:För att få den perfekta airbrush finishen, applicera BAREPRO Performance Wear Powder Foundation med Core Coverage Brush för att skapa önskad täckning. Den praktiska hopfällbara borsten är speciellt designad för BAREPRO Performance Wear Powder Foundation med tätt sittande syntetiska strån i mitten av borsten och glesare omkring för att ge en jämn och naturlig täckning. För att applicera, tryck borsten mycket lätt mot det pressade BAREPRO pudret och applicera sedan med svepande drag över ansiktet. För att öka täckningen från medium till full, upprepa tills du får önskat resultat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Doftljus

Doftljus från Björk and Berries

Se alla produkter
Shower Gel

Shower Gel från Ida Warg

Se alla produkter
After Shave

After Shave från Versace

Se alla produkter
Nattkräm

Nattkräm från L300

Se alla produkter