Abba Pure Performace Haircare Firm Finish Gel 177 ml

Beställ Abba Pure Performace Haircare Firm Finish Gel 177 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abba Pure Performace Haircare Firm Finish Gel 177 ml inom kategorin Gel.

Produktinformation

Hårgelé som med hjälp av naturliga ingredienser skapar en flexibel stadga med långvarigt resultat. Aktiva ingredienser Micakristaller och avokado Användning Fördela en mindre mängd, jämnt i fuktigt hår.

Styla efter önskemål. För att uppnå en slät uppsättning, använd Firm Finish Gel för att undvika flygighet.177mlAbba Pure Performace Haircare Firm Finish Gel 177 ml .

Se gärna också

DAVROE Construct Gel 200 ml

Lättarbetad gel som ger långvarig stadga för en definierad look.En stylinggel som är lätt att jobba med och är perfekt för alla frisyrer som kräver lång hållbarhet och riktigt ordentlig stadga. Innehåller quinoaprotein som skyddar håret mot yttre stessfaktorer och förbättrar glans så att håret ser hälsosammare ut. Lätt att tvätta ur.Stark och flexibel.Vattenlöslig formula.Innehåller naturliga växt- och blomextrakt.100% veganskt.100% tillverkat i Australien.Färgbevarande ingredienser.Skonsamt mot hår och hårbotten.Snällt mot miljön.Applicera en liten mängd i fuktigt hår och arbeta in. Styla och låt självtorka. För extremare resultat applicera en riklig mängd i torrt hår och styla som önskat.200 ml
DAVROE Construct Gel 200 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Toning

Toning från Loreal Paris

Se alla produkter
Saltvattenspray

Saltvattenspray från KMS

Se alla produkter
Ögonkräm

Ögonkräm från DERMA E

Se alla produkter
Ansiktskräm

Ansiktskräm från Clarins

Se alla produkter