Sidan innehåller annonslänkar

Abba Pure Performace Haircare Style Gel 177 ml

Beställ Abba Pure Performace Haircare Style Gel 177 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abba Pure Performace Haircare Style Gel 177 ml inom kategorin Gel.

Produktinformation

Hårgelé med mediumstark stadga som skapar form, textur och tillför glans utan att tynga ner håret. Aktiva ingredienser Micakristaller och avokado.

ProQuinoa Complex Användning Applicera jämnt i fuktigt hår. Styla efter önskemål.

Se gärna också

Mades Cosmetics B.V. Hair care Styling Definition Hair Glaze

En alkoholfri gel med ett komplex av frukt extrakt, glycerin och vitamin E för hög glans och mjukhet utan att tynga ned håret. Antistatisk teknologi som håller länge. Ger form och fyllighet till alla hårtyper, skapar mjukhet och glans och eliminerar statisk elektricitet. Återfuktande ingredienser upprätthåller en balanserad fuktnivå till hårstråna och eliminerar flygigt och krusigt hår. Välgörande ämnen gör håret mjukt och glansigt samtidigt som den bildar en tunn film som stärker håret och eliminerar statisk elektricitet. Filmbildande ökar varaktigheten av lockar, vågor eller annan styling med en flexibel hållbarhet.Användning:Applicera på fuktigt eller torrt hår, fördela jämnt, föna håret torrt och styla efter önskemål. För kontroll av tippar: applicera direkt på spretiga toppar och jämna ut med en kam eller fingertopparna. Skölj inte ur. Lämplig för daglig användning.200 ml
Mades Cosmetics B.V. Hair care Styling Definition Hair Glaze

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Shower Gel

Shower Gel från Mades Cosmetics B.V.

Se alla produkter
Shower Gel

Shower Gel från Australian Bodycare

Se alla produkter
Styling

Styling från SEB MAN

Se alla produkter
Damparfym

Damparfym från Kenzo

Se alla produkter