Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Kanel

Jämför produkt 100% Eterisk Olja Kanel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 100% Eterisk Olja Kanel i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

Booming Bob 100% Eterisk Olja Kanel utvinns ur kanelblad från Sri Lanka. Ger en värmande doft av kanel och är utmärkt att tillsätta i massageolja.

En kryddig eterisk olja, utvunnen ur kanelblad. Inom aromaterapi anses kanel stärkande och värmande.

Den är omtyckt i massageolja då den påstås lindra muskelspänningar. Utvunnen genom ångdestillering.

Ekologisk. Booming Bob gör innovativa produkter inom hudvård och eteriska oljor där de naturliga ingredienserna får stå i fokus utan onödiga tillsatser. .

Se gärna också

SARS CoV2 Antigentest

En CE-märkt medicinteknisk produkt. Covid 19 påminner oftast om en vanlig förkylning eller influensa. Symtomen visar sig generellt inom 3-5 dagar efter att du har blivit smittad. I vissa fall kan det dröja upp till 14 dagar. Om du misstänker att du har blivit smittad av Covid 19 kan du snabbt och enkelt testa dig genom topsning i näsan och få svar inom 20 minuter. Testet ska tas inom de sju första dagarna efter uppkommen symtom. Testet ersätter inte vårdens tester. Självtest BOSON Antigen Rapid Test kräver inte utbildad vårdpersonal. Passar för användning av både privatpersoner och företag. Det finns ett test per förpackning och är endast för engångsbruk. I förpackningen finns allt för att genomföra testet. 1 x Steril topspinne 1 x Extraktionsrör 1 x Extraktionslösning 1 x Provrörshållare 1 x Bruksanvisning OBS! Testresultatet kan inte användas som reseintyg. Barn under 14 år bör få hjälp av en vuxen. Förvaras torrt i 4-30 grader, ej i solljus. Se utgångsdatum på förpackning för hållbarhet. Bruksanvisning på svenska medföljer. ANVÄNDNINGSOMRÅDE: SARS-CoV-2-antigensnabbtestet är ett enstegs in vitro självtest som baseras på immunokromatografi. Självtestet har utvecklats för snabb, kvalitativ bestämning av SARS-CoV-2-virusantigen i prov taget med tops i näsborren (främre näsan) på personer med misstänkt COVID-19 inom de sju första dagarna efter uppkomna symptom. SARS-CoV-2-antigensnabbtestet skall inte användas som enda grundval för diagnos eller uteslutning av en SARS-CoV-2-infektion. Barn under 14 år bör få hjälp av en vuxen. SAMMANFATTNING: Det nyupptäckta coronaviruset är ett ß-coronavirus. COVID-19 är en smittsam och akut luftvägssjukdom. Människor är generellt mottagliga. För närvarande utgör patienter som infekterats av det nya coronaviruset den största infektionskällan, där även personer utan symtom kan utgöra en infektionskälla. Aktuella epidemiologiska undersökningar pekar på en inkubationstid på 1–14 dagar, för det mesta dock 3–7 dagar. De viktigaste symptomen är bland annat feber, trötthet, förlust av lukt- och/eller smaksinne samt torrhosta. I några fall har även symptom som nästäppa, rinnande näsa, halsont, muskelsmärtor och diarré.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serum

Serum från Synchroline

Se alla produkter
Läppenna

Läppenna från JASON WU BEAUTY

Se alla produkter
Skagen Dam

Skagen Dam från Skagen

Se alla produkter
Serum

Serum från Elizabeth Arden

Se alla produkter