Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Kryddnejlika 10 ML

Beställ 100% Eterisk Olja Kryddnejlika 10 ML på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 100% Eterisk Olja Kryddnejlika 10 ML inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Eterisk olja av kryddnejlika från Madagaskar. Ger en kryddig doft och används ofta inom både aromterapi och hudvårdsprodukter.Kategori  Eteriska oljor .

Se gärna också

Askorbinsyra

Helhetshälsas Askorbinsyra (C-vitamin) kommer i praktisk pulverform. Med pulver är det enkelt att anpassa dosen efter varje individs behov. Dosering sker med hjälp av kryddmått, vilket är både enkelt och miljövänligt. Helhetshälsas askorbinsyra är helt fri från tillsatser och kommer här i samma naturliga form som finns i frukter och bär. C-vitamin har många funktioner i kroppen, det bidrar bland annat till immunsystemets och nervsystemets normala funktion. Vitamin C bidrar också till normal kollagenbildning som har betydelse för normala funktioner hos benstommen, blodkärlen, brosket, tänderna, tandköttet och huden. C-vitamin bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg C-vitamin utöver det rekommenderade dagliga intaget. Det betyder att om du tränar hårt behöver du totalt 280 mg C-vitamin om dagen, jämfört med 80 mg om du inte anstränger dig. Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar också till att återbilda den reducerade formen av vitamin E. Helhetshälsas Askorbinsyra kan med fördel tas till maten eftersom vitamin C ökar järnupptaget. Alla Helhetshälsas produkter tillverkas eller förädlas i vår egen produktionsanläggning i östergötland. I produktionen används inga onödiga tillsatser och vi värdesätter kvalitet över massproduktion. Produktionen är certifierad och som ett av få svenska företag har vi erhållit kvalitetsstämplen &rdquo Säkra kosttillskott till konsument&rdquo . Den höga kvaliteten genomsyrar hela produktionen och varje produkt håller garanterat högsta möjliga kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Damdeodorant

Damdeodorant från Rexona

Se alla produkter
Läppbalsam  läppskrubb

Läppbalsam läppskrubb från Burt's Bees

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Clarins

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Madara Cosmetics

Se alla produkter