Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Petitgrain

Jämför produkt 100% Eterisk Olja Petitgrain online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 100% Eterisk Olja Petitgrain i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

​Booming Bob 100% Eterisk Olja Petitgrain är utvunnen av pomerans och ger en kryddig och citrusaktig doft som används fltitigt inom aromterapi och förekommer ofta i tvålar och hudvårdsprodukter. En kryddig, citrusdoftande eterisk olja, utvunnen ur pomeransblad.

Inom aromaterapi anses petitgrain lugnande. I hudvård anses den balanserande och är en populär doft i tvål, hudvård och parfym.

Se gärna också

PollenOptimal

PollenOptimal innehåller C-vitamin som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Utöver det ingår även Nigella sativa (svartkumminextrakt), isoquercetin, MSM, bromelain och havtorn. Dessutom innehåller PollenOptimal ingefära som bidrar till luftvägarnas normala funktion, samt A-vitamin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor. PollenOptimal är tillverkad i Helhetshälsas certifierade produktionsanläggning, utan användning av flytmedel eller onödiga tillsatser. Om Nigella Sativa Nigella sativa är en orientalisk krydda som i mellanöstern har använts under årtusenden, framförallt i matlagningen men också som ett allmänt stärkande medel. Nigella sativa innehåller ämnen som är unika för denna ört, exempelvis tymoquinon, nigellicin, nigellimin-N-oxid och nigellon. I Nigella finns även en stor mängd flavonoider. I PollenOptimal används ett vattenextrakt av fröna. På svenska kallas Nigella ibland för svartkummin men den är INTE besläktad med vanligt kummin (brödkummin) eller spiskummin som är flockblommiga. Om Havtorn Havtorn är ett bär med hög fetthalt. Det är en naturlig källa till A- och C-vitamin samt fettsyrorna omega-3, -6 och -7. Om Isoquercetin Isoquercetin kallas även Isoquercitrin och är en flavonoid besläktad med Quercetin. Medan Quercetin är mest känd och oftast används i kosttillskott är det Isoquercetin som finns naturligt i växter och som har bäst upptag. Isoquercetin finns exempelvis i mango och rabarber. Eftersom det har högre biotillgänglighet än Quercetin är det Isoquercetin som ingår i PollenOptimal. Om MSM MSM är en förkortning av metylsulfonylmetan, en organisk svavelförening som förekommer naturligt i kroppen. MSM finns också i många råa och färska livsmedel. Helhetshälsas MSM är destillerat OptiMSM® med högsta möjliga renhet. Om Bromelain Bromelain innehåller proteinspjälkande enzymer och finns naturligt i ananas, med högst koncentration i fruktens hårda mitt. Hälsoeffekter PollenOptimal innehåller C-vitamin som bidrar till att minska trötthet och utmattning. PollenOptimal nnehåller A-vitamin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor, och ingefära som bidrar till luftvägarnas normala funktion. C- och A-vitamin bidrar till normal funktion hos immunsystemet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Nagelsax  nagelfil

Nagelsax nagelfil från Vitry

Se alla produkter
Hårinpackning

Hårinpackning från Paul Mitchell

Se alla produkter
Borstar

Borstar från EKULF

Se alla produkter
Bodylotion

Bodylotion från Sisley

Se alla produkter