A-Derma Dermalibour+ Cica Foaming Gel 200 ml

Beställ A-Derma Dermalibour+ Cica Foaming Gel 200 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A-Derma Dermalibour+ Cica Foaming Gel 200 ml inom kategorin Handtvål.

Produktinformation

A-Derma Dermalibour+ foaming CICA-Gel är en skonsam rengöring som omedelbart lugnar och renar irriterad, känslig och ömtålig hud för hela familjen. Fysiologiskt pH ger ett skönt, krämigt skum som inte irriterar ögonen och torkar inte ut eller irriterar huden.

Kan användas på irritationer på kroppen, skalp och även ansikte och yttre slemhinnor. Kan användas som daglig handtvål vid exempelvis handeksem.Kan användas av hela familjen.

Biologiskt nedbrytbar formula. 90% naturlig ursprung. .

Se gärna också

Nesti Dante Il Frutteto Fig and Almond Milk 250 g

IL FRUTTETO är en serie naturliga och vegetabiliska tvålar av högsta kvalitet som tillverkas i Florens med äkta handverksmetoder, vilket gör dem till en verklig njutning.Tvålblandningen erhålls genom en tidskrävande och komplex process i särskilda kärl. Det tar 4 dagar innan blandningen är färdig och tillverkningsmetoden kräver konstant och manuell övervakning av tvål- och doftexperter.IL FRUTTETO – ”Fruktträdgården” består av flera olika vackra frukttvålar som var och en är inslagen i elegant omslagspapper i underbara färger. Tvålmakarna har hämtat sin inspiration från en vackert prunkande fruktträdgård i Toscana. En trädgård som glöder i varma och klara färger under solen. I bakgrunden skymtar ett kristallklart hav och en strålande blå himmel.Peach and Melon - Söt och läcker tvål med aktiva ingredienser. En kraftfull förening av persika och melon gör varje dag till en verklig njutning.Pomegranate and Blackcurrant - Närande tvål med aktiva ingredienser. En fräsch tvål med läckra noter från frukter och bär. Innehåller närande granatäpple och svartvinbär.Fig and Almond Milk - Lugnande tvål med aktiva ingredienser. Den förtrollande doften för tanken till en vacker gammal fruktträdgård. Tvålen är berikad med mandelprotein som återfuktar huden.Citron and Bergamot - Energigivande tvål med aktiva ingredienser. Denna strålande tvål med soliga noter från bergamott har en underbart fräsch citrusdoft.Olive Oil and Mandarin - Återfuktande tvål med aktiva ingredienser. En naturlig tvål med ren olivolja som är särskilt mild och effektiv vilket gör gott för alla hudtyper och åldrar.250g
Nesti Dante Il Frutteto Fig and Almond Milk 250 g

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kvinna

Kvinna från Svakom

Se alla produkter
Ögonskugga

Ögonskugga från Clinique

Se alla produkter
Sminkborstar  Penslar

Sminkborstar Penslar från Sigma Beauty

Se alla produkter
Smink

Smink från Maybelline

Se alla produkter