Hårband diadem

2 Produkter
I kategorin Hårband diadem finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Hårband diadem så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Hårband diadem

Hitta produkter inom kategorin Hårband diadem till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hårband diadem.

Hårband eller hårsnodd används vanligen till att hålla ihop hår eller hålla det bakåt så det inte hänger för ögonen. Hårsnoddar håller ihop håret i frisyrer som hästsvans, tofsar och flätor. Många hårsnoddar innehåller polyester. Den enklaste formen av hårsnodd är en sluten ring av elastiskt material, en form av gummiband. För att inte slita på håret är den vanligen täckt av textilt material som spinns eller flätas runt den elastiska kärnan. Vissa hårsnoddar tillverkas med ändarna sammanbundna av ett metallclip, men eftersom även detta anses slita på håret finns det även hårsnoddar där det elastiska materialet svetsats ihop utan metallclip. Under 1980-talet var en typ av trikåstickad hårsnodd med frottéliknande yta populär. I denna typ av hårsnodd är de elastiska trådarna mycket tunna och stickade tillsammans med det textila materialet. En annan typ av hårsnodd som blev vanlig på 1990-talet består av ett resårband som löper i en rymlig kanal av tyg. Dessa hårsnoddar hemtillverkades ofta. Icke-elastiska hårband förekommer också, endera ensamma i frisyrer med mindre hållfasthetskrav eller som en dekoration ovanpå elastiska hårsnoddar. En väl använd och därför lite uppruggad rundläderrem kan hålla ihop håret nästan lika effektivt som en elastisk hårsnodd. För andra håruppsättningar används bland annat hårnålar och hårspännen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Dazzling Diadem Knut våfflat Svart