Hemorrojder

1 Produkter
Artiklar från Hemorrojder finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Hemorrojder. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Sortera

Hemorrojder

Hitta produkter inom kategorin Hemorrojder till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hemorrojder.

Hemorrojder är vaskulära strukturer som sitter i analkanalen. De betraktas som patologiska när de är svullna eller inflammerade. I friskt tillstånd är de analkuddar, bestående av arteriovenösa anastomoser och bindväv, som hjälper till att kontrollera avföringen. Olika typer av patologiska hemorrojder ger olika symtom. Inre hemorrojder ger oftast smärtfria rektala blödningar. Yttre hemorrojder kan däremot ge några symtom och vid blodpropp kan det ge upphov till avsevärd smärta och svullnad i området runt anus. Ofta beskrivs allehanda olika symtom runt ändtarmsöppningen som ”hemorrojder” och allvarliga orsaker till symtomen bör därför uteslutas. Även om de exakta orsakerna till hemorrojder fortfarande är okända, tros flera faktorer, som ökat inre buktryck och då särskilt förstoppning, spela en roll. Vid en första behandling vid lindrig till måttlig sjukdom ska man öka intaget av fiber, dricka för att hålla sig uppvätskad, vila och ta NSAID:er mot smärta. Ett antal mindre åtgärder kan utföras om symtomen är svåra eller inte förbättras med vanlig behandling. Kirurgi används endast då nämnda åtgärder inte gett någon förbättring. Upp till halva befolkningen kan drabbas av hemorrojder någon gång i livet och oftast är det ofarligt.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Pileseptin Spray 30 ml