Sidan innehåller annonslänkar

1 Million Deostick Duo, Paco Rabanne Herr

Jämför produkt 1 Million Deostick Duo, Paco Rabanne Herr online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 1 Million Deostick Duo, Paco Rabanne Herr i kategorin Herr här hos oss.

Produktinformation

One Million är en frisk och sensuell parfym. En blandning av doftnoter såsom pepparmint och blodmandarin i toppen, kanel och rosen Rose Absolue i hjärtat, och i basen återfinns olika blomsternoter samt en hint av läder. .

Se gärna också

Versace Eros EdT 50ml, After Shave Lotion 100ml

Ett exklusivt paketerbjudande från Versace. Innehåller en Parfym och ett After Shave Lotion med doften Eros till ett rabatterat pris. Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad. Använd gärna Eros After Shave Lotion med Eros Parfym för ett långvarigt resultat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Balsam

Balsam från Davines

Se alla produkter
Serum  Ansiktsolja

Serum Ansiktsolja från The Organic Pharmacy

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Medik8

Se alla produkter
Doftpinnar  Doftspridare

Doftpinnar Doftspridare från Voluspa

Se alla produkter